Likvidert 11.12.2025 (avviklet uten konkurs)
Hallingdal Feriepark Leirskole AS
Regnskap
| Resultatregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Sum driftsinntekter | 5 496 000 | 4 904 000 | 5 861 000 | 3 469 000 | 2 422 000 | 2 194 000 |
|
|
| Driftsresultat | 2 462 000 | 1 877 000 | 1 766 000 | 914 000 | 537 000 | 538 000 |
|
|
| Resultat før skatt | 2 413 000 | 1 877 000 | 1 766 000 | 914 000 | 538 000 | 538 000 |
|
|
| Årsresultat | 1 882 000 | 1 464 000 | 1 378 000 | 714 000 | 419 000 | 420 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Balanseregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
| Sum anleggsmidler | 0 | 4 000 | 7 000 | 19 000 | 30 000 | 43 000 |
|
|
| Sum omløpsmidler | 4 427 000 | 2 055 000 | 2 009 000 | 1 433 000 | 658 000 | 612 000 |
|
|
| Sum egenkapital | 114 000 | 100 000 | 94 000 | 101 000 | 105 000 | 110 000 |
|
|
| Sum gjeld | 4 313 000 | 1 959 000 | 1 922 000 | 1 351 000 | 583 000 | 546 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Regnskapsanalyse | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Totalkapitalrentabilitet i % | 75,9% | 92,1% | 101,8% | 85,4% | 80,1% | |||
| Resultat av driften i % | 44,8% | 38,3% | 30,1% | 26,3% | 22,2% | 24,5% | ||
| Likviditetsgrad 1 | 1,0 | 1,0 | 1,0 | 1,1 | 1,1 | 1,1 | ||
| Egenkapitalandel i % | 2,6% | 4,9% | 4,7% | 7,0% | 15,3% | 16,8% | ||
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Lederlønninger | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Lønn daglig leder(e) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Revisors anmerkninger
Kontaktinformasjon hentes fra offentlige registre og er ikke kvalitetssikret av Regnskapstall.no. Regnskapstall og offentlig juridisk informasjon hentes fra Brønnøysundregistrene. All informasjon er lagt ut i henhold til norsk lovverk. Ved feil på økonomisk eller juridisk informasjon kontakt Dun & Bradstreet Norway AS. Betalingsanmerkninger, rating og pant leveres av Experian, ved spørsmål kontakt Experian. For spørsmål rundt visning av informasjon kontakt Regnskapstall.no kundeservice .
