Westad Storkjøkken AS
Regnskap
| Resultatregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Sum driftsinntekter | 19 369 000 | 15 326 000 | 18 751 000 | 16 534 000 | 13 453 000 | 16 099 000 |
|
|
| Driftsresultat | 2 367 000 | 737 000 | 2 268 000 | 1 859 000 | 1 343 000 | 892 000 |
|
|
| Resultat før skatt | 2 348 000 | 710 000 | 2 242 000 | 1 829 000 | 1 326 000 | 874 000 |
|
|
| Årsresultat | 1 830 000 | 552 000 | 1 749 000 | 1 426 000 | 1 034 000 | 676 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Balanseregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
| Sum anleggsmidler | 800 000 | 531 000 | 698 000 | 675 000 | 69 000 | 41 000 |
|
|
| Sum omløpsmidler | 7 243 000 | 5 885 000 | 6 294 000 | 5 861 000 | 6 692 000 | 4 517 000 |
|
|
| Sum egenkapital | 3 475 000 | 3 741 000 | 3 638 000 | 2 992 000 | 2 966 000 | 2 882 000 |
|
|
| Sum gjeld | 4 569 000 | 2 675 000 | 3 354 000 | 3 543 000 | 3 795 000 | 1 676 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Regnskapsanalyse | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Totalkapitalrentabilitet i % | 32,9% | 11,1% | 33,6% | 28,0% | 23,8% | |||
| Resultat av driften i % | 12,2% | 4,8% | 12,1% | 11,2% | 10,0% | 5,5% | ||
| Likviditetsgrad 1 | 1,6 | 2,2 | 1,9 | 1,7 | 1,8 | 2,7 | ||
| Egenkapitalandel i % | 43,2% | 58,3% | 52,0% | 45,8% | 43,9% | 63,2% | ||
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Lederlønninger | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Lønn daglig leder(e) | 0 | 0 | 0 | 0 | 867 000 | 867 000 |
Revisors anmerkninger
Kontaktinformasjon hentes fra offentlige registre og er ikke kvalitetssikret av Regnskapstall.no. Regnskapstall og offentlig juridisk informasjon hentes fra Brønnøysundregistrene. All informasjon er lagt ut i henhold til norsk lovverk. Ved feil på økonomisk eller juridisk informasjon kontakt Dun & Bradstreet Norway AS. Betalingsanmerkninger, rating og pant leveres av Experian, ved spørsmål kontakt Experian. For spørsmål rundt visning av informasjon kontakt Regnskapstall.no kundeservice .
