Vollan Gjestestue Eiendom AS
Regnskap
| Resultatregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Sum driftsinntekter | 4 458 000 | 4 000 000 | 3 600 000 | 3 300 000 | 3 300 000 | 3 000 000 |
|
|
| Driftsresultat | 2 218 000 | 2 253 000 | 2 045 000 | 1 663 000 | 1 457 000 | 1 169 000 |
|
|
| Resultat før skatt | 1 102 000 | 1 194 000 | 1 373 000 | 979 000 | 658 000 | 268 000 |
|
|
| Årsresultat | 860 000 | 931 000 | 1 071 000 | 763 000 | 513 000 | 209 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Balanseregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
| Sum anleggsmidler | 32 801 000 | 31 199 000 | 25 776 000 | 24 055 000 | 24 441 000 | 25 785 000 |
|
|
| Sum omløpsmidler | 284 000 | 147 000 | 3 254 000 | 1 011 000 | 540 000 | 740 000 |
|
|
| Sum egenkapital | 8 731 000 | 8 271 000 | 7 340 000 | 6 669 000 | 6 305 000 | 5 793 000 |
|
|
| Sum gjeld | 24 354 000 | 23 075 000 | 21 690 000 | 18 397 000 | 18 676 000 | 20 733 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Regnskapsanalyse | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Totalkapitalrentabilitet i % | 7,0% | 7,5% | 7,6% | 6,7% | 5,7% | |||
| Resultat av driften i % | 49,8% | 56,3% | 56,8% | 50,4% | 44,2% | 39,0% | ||
| Likviditetsgrad 1 | 0,0 | 0,0 | 1,1 | 0,5 | 1,4 | 0,5 | ||
| Egenkapitalandel i % | 26,4% | 26,4% | 25,3% | 26,6% | 25,2% | 21,8% | ||
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Lederlønninger | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Lønn daglig leder(e) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Revisors anmerkninger
Kontaktinformasjon hentes fra offentlige registre og er ikke kvalitetssikret av Regnskapstall.no. Regnskapstall og offentlig juridisk informasjon hentes fra Brønnøysundregistrene. All informasjon er lagt ut i henhold til norsk lovverk. Ved feil på økonomisk eller juridisk informasjon kontakt Dun & Bradstreet Norway AS. Betalingsanmerkninger, rating og pant leveres av Experian, ved spørsmål kontakt Experian. For spørsmål rundt visning av informasjon kontakt Regnskapstall.no kundeservice .
