Vintage Kitchen AS
Regnskap
| Resultatregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Sum driftsinntekter | 9 218 000 | 11 731 000 | 7 263 000 | 5 106 000 | 5 182 000 | 7 735 000 |
|
|
| Driftsresultat | 390 000 | 3 432 000 | -619 000 | -263 000 | -1 067 000 | -742 000 |
|
|
| Resultat før skatt | 384 000 | 3 409 000 | -620 000 | -304 000 | -1 122 000 | -807 000 |
|
|
| Årsresultat | 360 000 | 3 409 000 | -620 000 | -304 000 | -1 122 000 | -807 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Balanseregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
| Sum anleggsmidler | 90 000 | 126 000 | 86 000 | 185 000 | 340 000 | 527 000 |
|
|
| Sum omløpsmidler | 6 150 000 | 7 373 000 | 3 997 000 | 3 860 000 | 3 683 000 | 5 168 000 |
|
|
| Sum egenkapital | 711 000 | -215 000 | -3 624 000 | -3 003 000 | -2 699 000 | -1 578 000 |
|
|
| Sum gjeld | 5 530 000 | 7 715 000 | 7 707 000 | 7 049 000 | 6 723 000 | 7 272 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Regnskapsanalyse | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Totalkapitalrentabilitet i % | 5,8% | 59,3% | -14,8% | -6,5% | -21,9% | |||
| Resultat av driften i % | 4,2% | 29,3% | -8,5% | -5,2% | -20,6% | -9,6% | ||
| Likviditetsgrad 1 | 2,2 | 1,5 | 0,8 | 0,9 | 0,9 | 1,1 | ||
| Egenkapitalandel i % | 11,4% | -2,9% | -88,8% | -74,2% | -67,1% | -27,7% | ||
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Lederlønninger | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Lønn daglig leder(e) | 0 | 0 | 0 | 0 | 471 000 | 615 000 |
Revisors anmerkninger
Kontaktinformasjon hentes fra offentlige registre og er ikke kvalitetssikret av Regnskapstall.no. Regnskapstall og offentlig juridisk informasjon hentes fra Brønnøysundregistrene. All informasjon er lagt ut i henhold til norsk lovverk. Ved feil på økonomisk eller juridisk informasjon kontakt Dun & Bradstreet Norway AS. Betalingsanmerkninger, rating og pant leveres av Experian, ved spørsmål kontakt Experian. For spørsmål rundt visning av informasjon kontakt Regnskapstall.no kundeservice .
