Verdens Ende Spiseriet AS
Regnskap
| Resultatregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Sum driftsinntekter | 23 265 000 | 20 617 000 | 20 434 000 | 19 685 000 | 16 817 000 | 12 787 000 |
|
|
| Driftsresultat | 1 380 000 | 72 000 | 1 018 000 | 1 254 000 | 2 963 000 | 1 362 000 |
|
|
| Resultat før skatt | 1 379 000 | 69 000 | 1 013 000 | 1 249 000 | 2 947 000 | 1 347 000 |
|
|
| Årsresultat | 1 077 000 | 53 000 | 790 000 | 971 000 | 2 292 000 | 1 051 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Balanseregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
| Sum anleggsmidler | 431 000 | 385 000 | 361 000 | 202 000 | 265 000 | 460 000 |
|
|
| Sum omløpsmidler | 6 299 000 | 4 903 000 | 6 160 000 | 5 367 000 | 5 342 000 | 1 975 000 |
|
|
| Sum egenkapital | 2 335 000 | 1 659 000 | 1 605 000 | 2 315 000 | 2 644 000 | 602 000 |
|
|
| Sum gjeld | 4 395 000 | 3 630 000 | 4 916 000 | 3 254 000 | 2 963 000 | 1 832 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Regnskapsanalyse | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Totalkapitalrentabilitet i % | 23,0% | 1,2% | 16,8% | 22,4% | 73,7% | |||
| Resultat av driften i % | 5,9% | 0,3% | 5,0% | 6,4% | 17,6% | 10,7% | ||
| Likviditetsgrad 1 | 1,4 | 1,4 | 1,3 | 1,6 | 1,8 | 1,1 | ||
| Egenkapitalandel i % | 34,7% | 31,4% | 24,6% | 41,6% | 47,2% | 24,7% | ||
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Lederlønninger | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Lønn daglig leder(e) | 0 | 0 | 0 | 0 | 671 000 | 570 000 |
Revisors anmerkninger
Kontaktinformasjon hentes fra offentlige registre og er ikke kvalitetssikret av Regnskapstall.no. Regnskapstall og offentlig juridisk informasjon hentes fra Brønnøysundregistrene. All informasjon er lagt ut i henhold til norsk lovverk. Ved feil på økonomisk eller juridisk informasjon kontakt Dun & Bradstreet Norway AS. Betalingsanmerkninger, rating og pant leveres av Experian, ved spørsmål kontakt Experian. For spørsmål rundt visning av informasjon kontakt Regnskapstall.no kundeservice .
