Valentia AS
Regnskap
| Resultatregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Sum driftsinntekter | 3 551 000 | 3 166 000 | 1 620 000 | 10 339 000 | 4 946 000 | 4 342 000 |
|
|
| Driftsresultat | 3 516 000 | 3 115 000 | 1 610 000 | 10 313 000 | 4 919 000 | 4 330 000 |
|
|
| Resultat før skatt | 3 569 000 | 3 136 000 | 1 610 000 | 10 313 000 | 4 919 000 | 4 330 000 |
|
|
| Årsresultat | 3 553 000 | 3 127 000 | 1 597 000 | 10 323 000 | 4 820 000 | 4 249 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Balanseregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
| Sum anleggsmidler | 112 000 | 112 000 | 112 000 | 112 000 | 112 000 | 112 000 |
|
|
| Sum omløpsmidler | 16 009 000 | 13 589 000 | 10 467 000 | 14 122 000 | 7 862 000 | 7 343 000 |
|
|
| Sum egenkapital | 12 756 000 | 12 553 000 | 10 566 000 | 10 469 000 | 5 146 000 | 3 576 000 |
|
|
| Sum gjeld | 3 366 000 | 1 149 000 | 13 000 | 3 765 000 | 2 828 000 | 3 879 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Regnskapsanalyse | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Totalkapitalrentabilitet i % | 23,9% | 25,8% | 13,0% | 92,9% | 63,8% | |||
| Resultat av driften i % | 99,0% | 98,4% | 99,4% | 99,7% | 99,5% | 99,7% | ||
| Likviditetsgrad 1 | 4,8 | 11,8 | 805,2 | 3,8 | 2,9 | 1,9 | ||
| Egenkapitalandel i % | 79,1% | 91,6% | 99,9% | 73,5% | 64,5% | 48,0% | ||
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Lederlønninger | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Lønn daglig leder(e) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Revisors anmerkninger
Kontaktinformasjon hentes fra offentlige registre og er ikke kvalitetssikret av Regnskapstall.no. Regnskapstall og offentlig juridisk informasjon hentes fra Brønnøysundregistrene. All informasjon er lagt ut i henhold til norsk lovverk. Ved feil på økonomisk eller juridisk informasjon kontakt Dun & Bradstreet Norway AS. Betalingsanmerkninger, rating og pant leveres av Experian, ved spørsmål kontakt Experian. For spørsmål rundt visning av informasjon kontakt Regnskapstall.no kundeservice .
