Trio Hus AS
Regnskap
| Resultatregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Sum driftsinntekter | 58 912 000 | 58 754 000 | 44 677 000 | 70 851 000 | 50 058 000 | 64 966 000 |
|
|
| Driftsresultat | -129 000 | 1 785 000 | 722 000 | 202 000 | 953 000 | 4 141 000 |
|
|
| Resultat før skatt | 426 000 | 1 871 000 | 668 000 | 188 000 | 996 000 | 4 047 000 |
|
|
| Årsresultat | 331 000 | 1 446 000 | 517 000 | 146 000 | 776 000 | 3 155 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Balanseregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
| Sum anleggsmidler | 8 481 000 | 7 665 000 | 6 807 000 | 7 112 000 | 7 238 000 | 6 256 000 |
|
|
| Sum omløpsmidler | 16 050 000 | 18 461 000 | 16 763 000 | 16 565 000 | 14 245 000 | 16 666 000 |
|
|
| Sum egenkapital | 11 795 000 | 11 465 000 | 10 018 000 | 9 502 000 | 9 356 000 | 8 580 000 |
|
|
| Sum gjeld | 12 736 000 | 14 661 000 | 13 552 000 | 14 175 000 | 12 128 000 | 14 343 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Regnskapsanalyse | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Totalkapitalrentabilitet i % | 1,8% | 8,0% | 3,2% | 1,2% | 4,3% | |||
| Resultat av driften i % | -0,2% | 3,0% | 1,6% | 0,3% | 1,9% | 6,4% | ||
| Likviditetsgrad 1 | 1,3 | 1,3 | 1,3 | 1,2 | 1,4 | 1,3 | ||
| Egenkapitalandel i % | 48,1% | 43,9% | 42,5% | 40,1% | 43,6% | 37,4% | ||
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Lederlønninger | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Lønn daglig leder(e) | 0 | 0 | 0 | 0 | 924 000 | 900 000 |
Revisors anmerkninger
Kontaktinformasjon hentes fra offentlige registre og er ikke kvalitetssikret av Regnskapstall.no. Regnskapstall og offentlig juridisk informasjon hentes fra Brønnøysundregistrene. All informasjon er lagt ut i henhold til norsk lovverk. Ved feil på økonomisk eller juridisk informasjon kontakt Dun & Bradstreet Norway AS. Betalingsanmerkninger, rating og pant leveres av Experian, ved spørsmål kontakt Experian. For spørsmål rundt visning av informasjon kontakt Regnskapstall.no kundeservice .
