Trapperingen AS
Regnskap
| Resultatregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Sum driftsinntekter | 20 056 000 | 22 548 000 | 23 579 000 | 22 541 000 | 20 340 000 | 16 984 000 |
|
|
| Driftsresultat | 120 000 | -2 301 000 | -785 000 | 2 723 000 | 1 466 000 | 1 265 000 |
|
|
| Resultat før skatt | 197 000 | -2 289 000 | -795 000 | 2 709 000 | 1 462 000 | 1 254 000 |
|
|
| Årsresultat | 197 000 | -2 289 000 | -793 000 | 2 707 000 | 1 462 000 | 1 254 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Balanseregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
| Sum anleggsmidler | 372 000 | 483 000 | 544 000 | 487 000 | 1 000 | 1 000 |
|
|
| Sum omløpsmidler | 9 811 000 | 9 970 000 | 12 079 000 | 13 594 000 | 10 691 000 | 10 464 000 |
|
|
| Sum egenkapital | 8 066 000 | 7 869 000 | 10 158 000 | 10 951 000 | 8 244 000 | 6 782 000 |
|
|
| Sum gjeld | 2 117 000 | 2 585 000 | 2 465 000 | 3 130 000 | 2 448 000 | 3 683 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Regnskapsanalyse | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Totalkapitalrentabilitet i % | 2,1% | -19,7% | -5,8% | 22,0% | 14,0% | |||
| Resultat av driften i % | 0,6% | -10,2% | -3,3% | 12,1% | 7,2% | 7,4% | ||
| Likviditetsgrad 1 | 4,6 | 3,9 | 4,9 | 4,3 | 4,4 | 2,8 | ||
| Egenkapitalandel i % | 79,2% | 75,3% | 80,5% | 77,8% | 77,1% | 64,8% | ||
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Lederlønninger | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Lønn daglig leder(e) | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 144 000 | 0 |
Revisors anmerkninger
Kontaktinformasjon hentes fra offentlige registre og er ikke kvalitetssikret av Regnskapstall.no. Regnskapstall og offentlig juridisk informasjon hentes fra Brønnøysundregistrene. All informasjon er lagt ut i henhold til norsk lovverk. Ved feil på økonomisk eller juridisk informasjon kontakt Dun & Bradstreet Norway AS. Betalingsanmerkninger, rating og pant leveres av Experian, ved spørsmål kontakt Experian. For spørsmål rundt visning av informasjon kontakt Regnskapstall.no kundeservice .
