Storgata 82 Lillehammer AS
Regnskap
| Resultatregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Sum driftsinntekter | 3 064 000 | 2 938 000 | 2 670 000 | 2 890 000 | 2 849 000 | 2 805 000 |
|
|
| Driftsresultat | 2 380 000 | 2 288 000 | 1 959 000 | 1 735 000 | 1 897 000 | 1 795 000 |
|
|
| Resultat før skatt | 1 517 000 | 1 458 000 | 1 412 000 | 1 411 000 | 1 512 000 | 1 375 000 |
|
|
| Årsresultat | 1 183 000 | 1 137 000 | 1 102 000 | 1 101 000 | 1 180 000 | 1 073 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Balanseregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
| Sum anleggsmidler | 15 308 000 | 15 857 000 | 16 406 000 | 16 955 000 | 17 503 000 | 18 052 000 |
|
|
| Sum omløpsmidler | 414 000 | 459 000 | 1 027 000 | 946 000 | 435 000 | 1 217 000 |
|
|
| Sum egenkapital | 100 000 | 100 000 | 100 000 | 100 000 | 100 000 | 100 000 |
|
|
| Sum gjeld | 15 623 000 | 16 216 000 | 17 333 000 | 17 801 000 | 17 838 000 | 19 169 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Regnskapsanalyse | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Totalkapitalrentabilitet i % | 15,4% | 14,0% | 11,1% | 9,7% | 10,2% | |||
| Resultat av driften i % | 77,7% | 77,9% | 73,4% | 60,0% | 66,6% | 64,0% | ||
| Likviditetsgrad 1 | 0,2 | 0,3 | 0,6 | 0,6 | 0,3 | 0,8 | ||
| Egenkapitalandel i % | 0,6% | 0,6% | 0,6% | 0,6% | 0,6% | 0,5% | ||
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Lederlønninger | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Lønn daglig leder(e) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Revisors anmerkninger
Kontaktinformasjon hentes fra offentlige registre og er ikke kvalitetssikret av Regnskapstall.no. Regnskapstall og offentlig juridisk informasjon hentes fra Brønnøysundregistrene. All informasjon er lagt ut i henhold til norsk lovverk. Ved feil på økonomisk eller juridisk informasjon kontakt Dun & Bradstreet Norway AS. Betalingsanmerkninger, rating og pant leveres av Experian, ved spørsmål kontakt Experian. For spørsmål rundt visning av informasjon kontakt Regnskapstall.no kundeservice .
