Likvidert 09.04.2025 (avviklet uten konkurs)
Storgata 171 - 175 AS
Regnskap
| Resultatregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Sum driftsinntekter | 1 700 000 | 1 235 000 | 0 | 745 000 | 982 000 | 961 000 |
|
|
| Driftsresultat | -269 000 | -3 762 000 | -491 000 | 285 000 | 662 000 | 683 000 |
|
|
| Resultat før skatt | -886 000 | -4 214 000 | -525 000 | 291 000 | 667 000 | 691 000 |
|
|
| Årsresultat | -691 000 | -3 287 000 | -409 000 | 227 000 | 520 000 | 539 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Balanseregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
| Sum anleggsmidler | 9 989 000 | 11 756 000 | 6 589 000 | 4 108 000 | 4 587 000 | 4 632 000 |
|
|
| Sum omløpsmidler | 9 158 000 | 8 000 | 1 108 000 | 244 000 | 5 000 | 5 000 |
|
|
| Sum egenkapital | 6 800 000 | 354 000 | 3 641 000 | 3 565 000 | 3 578 000 | 3 516 000 |
|
|
| Sum gjeld | 12 347 000 | 11 410 000 | 4 056 000 | 787 000 | 1 015 000 | 1 120 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Regnskapsanalyse | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Totalkapitalrentabilitet i % | -1,7% | -38,6% | -8,1% | 6,5% | 14,5% | |||
| Resultat av driften i % | -15,8% | -304,6% | 38,3% | 67,4% | 71,1% | |||
| Likviditetsgrad 1 | 7,5 | 0,0 | 0,3 | 0,4 | 0,0 | 0,0 | ||
| Egenkapitalandel i % | 35,5% | 3,0% | 47,3% | 81,9% | 77,9% | 75,8% | ||
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Lederlønninger | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Lønn daglig leder(e) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Revisors anmerkninger
Kontaktinformasjon hentes fra offentlige registre og er ikke kvalitetssikret av Regnskapstall.no. Regnskapstall og offentlig juridisk informasjon hentes fra Brønnøysundregistrene. All informasjon er lagt ut i henhold til norsk lovverk. Ved feil på økonomisk eller juridisk informasjon kontakt Dun & Bradstreet Norway AS. Betalingsanmerkninger, rating og pant leveres av Experian, ved spørsmål kontakt Experian. For spørsmål rundt visning av informasjon kontakt Regnskapstall.no kundeservice .
