Konkursåpning
Stord Restaurant Drift AS
Regnskap
| Resultatregnskap | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | Graf | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Sum driftsinntekter | 7 499 000 | 9 055 000 | 6 283 000 | 8 115 000 | 8 523 000 | 9 623 000 |
|
|
| Driftsresultat | -662 000 | 134 000 | -424 000 | 120 000 | 388 000 | 571 000 |
|
|
| Resultat før skatt | -851 000 | -38 000 | -1 869 000 | -169 000 | -37 000 | 373 000 |
|
|
| Årsresultat | -851 000 | -38 000 | -1 869 000 | -169 000 | -37 000 | 373 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Balanseregnskap | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | Graf | |
| Sum anleggsmidler | 1 980 000 | 2 552 000 | 3 038 000 | 4 247 000 | 4 809 000 | 3 966 000 |
|
|
| Sum omløpsmidler | 1 301 000 | 750 000 | 576 000 | 460 000 | 436 000 | 406 000 |
|
|
| Sum egenkapital | -3 780 000 | -2 929 000 | -2 891 000 | -1 022 000 | -853 000 | -816 000 |
|
|
| Sum gjeld | 7 061 000 | 6 231 000 | 6 505 000 | 5 730 000 | 6 098 000 | 5 188 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Regnskapsanalyse | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | ||
| Totalkapitalrentabilitet i % | -20,1% | 3,8% | -10,2% | 2,4% | 8,0% | |||
| Resultat av driften i % | -8,8% | 1,5% | -6,7% | 1,5% | 4,6% | 5,9% | ||
| Likviditetsgrad 1 | 0,3 | 0,2 | 0,2 | 0,2 | 0,2 | 0,2 | ||
| Egenkapitalandel i % | -115,2% | -88,7% | -80,0% | -21,7% | -16,3% | -18,7% | ||
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Lederlønninger | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | ||
| Lønn daglig leder(e) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Revisors anmerkninger
Kontaktinformasjon hentes fra offentlige registre og er ikke kvalitetssikret av Regnskapstall.no. Regnskapstall og offentlig juridisk informasjon hentes fra Brønnøysundregistrene. All informasjon er lagt ut i henhold til norsk lovverk. Ved feil på økonomisk eller juridisk informasjon kontakt Dun & Bradstreet Norway AS. Betalingsanmerkninger, rating og pant leveres av Experian, ved spørsmål kontakt Experian. For spørsmål rundt visning av informasjon kontakt Regnskapstall.no kundeservice .
