Stav Hotell Eiendom AS
Regnskap
| Resultatregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Sum driftsinntekter | 3 910 000 | 3 931 000 | 3 555 000 | 3 553 000 | 3 524 000 | 3 448 000 |
|
|
| Driftsresultat | 2 980 000 | 1 047 000 | 3 432 000 | 3 311 000 | 3 243 000 | 3 030 000 |
|
|
| Resultat før skatt | 2 985 000 | 1 020 000 | 3 435 000 | 3 311 000 | 3 243 000 | 3 028 000 |
|
|
| Årsresultat | 2 328 000 | 194 000 | 2 679 000 | 2 582 000 | 2 530 000 | 2 362 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Balanseregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
| Sum anleggsmidler | 6 096 000 | 6 253 000 | 9 343 000 | 9 499 000 | 9 655 000 | 9 812 000 |
|
|
| Sum omløpsmidler | -2 808 000 | 1 447 000 | 191 000 | 57 000 | 50 000 | 26 000 |
|
|
| Sum egenkapital | 2 857 000 | 2 805 000 | 5 475 000 | 5 386 000 | 5 295 000 | 5 188 000 |
|
|
| Sum gjeld | 431 000 | 4 896 000 | 4 060 000 | 4 170 000 | 4 411 000 | 4 650 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Regnskapsanalyse | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Totalkapitalrentabilitet i % | 54,3% | 12,2% | 36,0% | 34,4% | 33,2% | |||
| Resultat av driften i % | 76,2% | 26,6% | 96,5% | 93,2% | 92,0% | 87,9% | ||
| Likviditetsgrad 1 | -561,6 | 0,3 | 0,1 | 0,0 | 0,0 | 0,0 | ||
| Egenkapitalandel i % | 86,9% | 36,4% | 57,4% | 56,4% | 54,6% | 52,7% | ||
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Lederlønninger | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Lønn daglig leder(e) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Revisors anmerkninger
Kontaktinformasjon hentes fra offentlige registre og er ikke kvalitetssikret av Regnskapstall.no. Regnskapstall og offentlig juridisk informasjon hentes fra Brønnøysundregistrene. All informasjon er lagt ut i henhold til norsk lovverk. Ved feil på økonomisk eller juridisk informasjon kontakt Dun & Bradstreet Norway AS. Betalingsanmerkninger, rating og pant leveres av Experian, ved spørsmål kontakt Experian. For spørsmål rundt visning av informasjon kontakt Regnskapstall.no kundeservice .
