Konkursåpning 27.08.2025
Stamfi AS
Regnskap
| Resultatregnskap | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | Graf | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Sum driftsinntekter | 968 000 | 4 789 000 | 2 252 000 | 2 509 000 | 2 554 000 | 2 498 000 |
|
|
| Driftsresultat | 489 000 | 4 341 000 | 1 531 000 | 1 145 000 | 1 019 000 | 755 000 |
|
|
| Resultat før skatt | 510 000 | 4 449 000 | 1 548 000 | 1 152 000 | 1 039 000 | 773 000 |
|
|
| Årsresultat | 398 000 | 3 593 000 | 1 196 000 | 805 000 | 754 000 | 555 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Balanseregnskap | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | Graf | |
| Sum anleggsmidler | 4 398 000 | 808 000 | 1 302 000 | 1 733 000 | 3 469 000 | 6 533 000 |
|
|
| Sum omløpsmidler | 1 000 000 | 8 605 000 | 4 516 000 | 3 243 000 | 1 290 000 | 2 988 000 |
|
|
| Sum egenkapital | 2 999 000 | 3 493 000 | 5 190 000 | 3 994 000 | 3 189 000 | 3 535 000 |
|
|
| Sum gjeld | 2 399 000 | 5 921 000 | 628 000 | 982 000 | 1 570 000 | 5 987 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Regnskapsanalyse | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | ||
| Totalkapitalrentabilitet i % | 7,0% | 58,4% | 28,7% | 23,7% | 14,6% | |||
| Resultat av driften i % | 50,5% | 90,6% | 68,0% | 45,6% | 39,9% | 30,2% | ||
| Likviditetsgrad 1 | 1,0 | 1,6 | 7,2 | 3,3 | 0,8 | 0,5 | ||
| Egenkapitalandel i % | 55,6% | 37,1% | 89,2% | 80,2% | 67,0% | 37,1% | ||
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Lederlønninger | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | ||
| Lønn daglig leder(e) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Revisors anmerkninger
Kontaktinformasjon hentes fra offentlige registre og er ikke kvalitetssikret av Regnskapstall.no. Regnskapstall og offentlig juridisk informasjon hentes fra Brønnøysundregistrene. All informasjon er lagt ut i henhold til norsk lovverk. Ved feil på økonomisk eller juridisk informasjon kontakt Dun & Bradstreet Norway AS. Betalingsanmerkninger, rating og pant leveres av Experian, ved spørsmål kontakt Experian. For spørsmål rundt visning av informasjon kontakt Regnskapstall.no kundeservice .
