Smaksgaver AS
Regnskap
| Resultatregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Sum driftsinntekter | 39 794 000 | 33 343 000 | 38 281 000 | 35 868 000 | 28 516 000 | 21 169 000 |
|
|
| Driftsresultat | 2 344 000 | -1 075 000 | 501 000 | 933 000 | 2 435 000 | 874 000 |
|
|
| Resultat før skatt | 1 594 000 | -1 898 000 | 344 000 | 817 000 | 2 364 000 | 735 000 |
|
|
| Årsresultat | 1 536 000 | -1 842 000 | 263 000 | 632 000 | 1 842 000 | 570 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Balanseregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
| Sum anleggsmidler | 2 756 000 | 2 998 000 | 3 131 000 | 2 808 000 | 1 069 000 | 211 000 |
|
|
| Sum omløpsmidler | 12 890 000 | 15 425 000 | 19 017 000 | 15 364 000 | 12 189 000 | 8 365 000 |
|
|
| Sum egenkapital | 1 003 000 | -533 000 | 1 309 000 | 1 046 000 | 3 442 000 | 1 599 000 |
|
|
| Sum gjeld | 14 643 000 | 18 956 000 | 20 839 000 | 17 127 000 | 9 817 000 | 6 977 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Regnskapsanalyse | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Totalkapitalrentabilitet i % | 13,9% | -5,1% | 3,8% | 6,1% | 23,6% | |||
| Resultat av driften i % | 5,9% | -3,2% | 1,3% | 2,6% | 8,5% | 4,1% | ||
| Likviditetsgrad 1 | 1,7 | 1,3 | 1,5 | 1,2 | 1,4 | 1,2 | ||
| Egenkapitalandel i % | 6,4% | -2,9% | 5,9% | 5,8% | 26,0% | 18,6% | ||
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Lederlønninger | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Lønn daglig leder(e) | 0 | 0 | 0 | 0 | 365 000 | 596 000 |
Revisors anmerkninger
Kontaktinformasjon hentes fra offentlige registre og er ikke kvalitetssikret av Regnskapstall.no. Regnskapstall og offentlig juridisk informasjon hentes fra Brønnøysundregistrene. All informasjon er lagt ut i henhold til norsk lovverk. Ved feil på økonomisk eller juridisk informasjon kontakt Dun & Bradstreet Norway AS. Betalingsanmerkninger, rating og pant leveres av Experian, ved spørsmål kontakt Experian. For spørsmål rundt visning av informasjon kontakt Regnskapstall.no kundeservice .
