Salt & Pepper Eiendom AS
Regnskap
| Resultatregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Sum driftsinntekter | 1 549 000 | 2 349 000 | 2 000 000 | 1 750 000 | 1 000 000 | 1 000 000 |
|
|
| Driftsresultat | 963 000 | 1 572 000 | 1 510 000 | 1 201 000 | 469 000 | 437 000 |
|
|
| Resultat før skatt | 890 000 | 1 163 000 | 1 506 000 | 1 194 000 | 340 000 | 263 000 |
|
|
| Årsresultat | 694 000 | 910 000 | 1 175 000 | 932 000 | 258 000 | 564 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Balanseregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
| Sum anleggsmidler | 32 161 000 | 23 609 000 | 10 394 000 | 10 840 000 | 11 285 000 | 11 192 000 |
|
|
| Sum omløpsmidler | 2 785 000 | 512 000 | 1 894 000 | 2 643 000 | 1 403 000 | 1 546 000 |
|
|
| Sum egenkapital | 11 117 000 | 11 028 000 | 10 799 000 | 10 840 000 | 10 862 000 | 10 901 000 |
|
|
| Sum gjeld | 23 828 000 | 13 093 000 | 1 489 000 | 2 643 000 | 1 826 000 | 1 837 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Regnskapsanalyse | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Totalkapitalrentabilitet i % | 3,3% | 8,6% | 11,7% | 9,2% | 3,7% | |||
| Resultat av driften i % | 62,2% | 66,9% | 75,5% | 68,6% | 46,9% | 43,7% | ||
| Likviditetsgrad 1 | 0,1 | 0,1 | 1,7 | 1,7 | 3,4 | 90,9 | ||
| Egenkapitalandel i % | 31,8% | 45,7% | 87,9% | 80,4% | 85,6% | 85,6% | ||
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Lederlønninger | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Lønn daglig leder(e) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Revisors anmerkninger
Kontaktinformasjon hentes fra offentlige registre og er ikke kvalitetssikret av Regnskapstall.no. Regnskapstall og offentlig juridisk informasjon hentes fra Brønnøysundregistrene. All informasjon er lagt ut i henhold til norsk lovverk. Ved feil på økonomisk eller juridisk informasjon kontakt Dun & Bradstreet Norway AS. Betalingsanmerkninger, rating og pant leveres av Experian, ved spørsmål kontakt Experian. For spørsmål rundt visning av informasjon kontakt Regnskapstall.no kundeservice .
