Safteriet AS
Regnskap
| Resultatregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Sum driftsinntekter | 17 475 000 | 14 031 000 | 13 557 000 | 11 713 000 | 7 897 000 | 7 379 000 |
|
|
| Driftsresultat | 1 011 000 | 415 000 | 195 000 | -141 000 | -1 598 000 | -1 116 000 |
|
|
| Resultat før skatt | 794 000 | 203 000 | 161 000 | -151 000 | -1 597 000 | -1 107 000 |
|
|
| Årsresultat | 618 000 | 156 000 | 122 000 | -120 000 | -1 247 000 | -865 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Balanseregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
| Sum anleggsmidler | 9 297 000 | 10 078 000 | 3 394 000 | 3 356 000 | 3 488 000 | 3 696 000 |
|
|
| Sum omløpsmidler | 7 990 000 | 7 010 000 | 12 541 000 | 5 661 000 | 4 837 000 | 5 790 000 |
|
|
| Sum egenkapital | 13 249 000 | 12 631 000 | 11 432 000 | 7 221 000 | 7 340 000 | 8 588 000 |
|
|
| Sum gjeld | 4 037 000 | 4 457 000 | 4 503 000 | 1 797 000 | 984 000 | 899 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Regnskapsanalyse | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Totalkapitalrentabilitet i % | 5,9% | 2,5% | 1,6% | -1,6% | -17,9% | |||
| Resultat av driften i % | 5,8% | 3,0% | 1,4% | -1,2% | -20,2% | -15,1% | ||
| Likviditetsgrad 1 | 5,1 | 4,3 | 7,5 | 3,2 | 4,9 | 6,4 | ||
| Egenkapitalandel i % | 76,6% | 73,9% | 71,7% | 80,1% | 88,2% | 90,5% | ||
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Lederlønninger | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Lønn daglig leder(e) | 0 | 0 | 0 | 0 | 562 000 | 309 000 |
Revisors anmerkninger
Kontaktinformasjon hentes fra offentlige registre og er ikke kvalitetssikret av Regnskapstall.no. Regnskapstall og offentlig juridisk informasjon hentes fra Brønnøysundregistrene. All informasjon er lagt ut i henhold til norsk lovverk. Ved feil på økonomisk eller juridisk informasjon kontakt Dun & Bradstreet Norway AS. Betalingsanmerkninger, rating og pant leveres av Experian, ved spørsmål kontakt Experian. For spørsmål rundt visning av informasjon kontakt Regnskapstall.no kundeservice .
