Rossmollgata 86 AS
Regnskap
| Resultatregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Sum driftsinntekter | 4 824 000 | 4 138 000 | 4 103 000 | 3 734 000 | 3 314 000 | 3 477 000 |
|
|
| Driftsresultat | 4 142 000 | 3 859 000 | 3 836 000 | 3 504 000 | 2 704 000 | 2 867 000 |
|
|
| Resultat før skatt | 4 539 000 | 4 398 000 | 3 955 000 | 3 514 000 | 2 776 000 | 2 947 000 |
|
|
| Årsresultat | 3 541 000 | 3 431 000 | 3 085 000 | 2 741 000 | 2 165 000 | 2 298 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Balanseregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
| Sum anleggsmidler | 297 000 | 309 000 | 322 000 | 336 000 | 350 000 | 2 108 000 |
|
|
| Sum omløpsmidler | 10 940 000 | 12 027 000 | 10 143 000 | 9 623 000 | 7 426 000 | 7 877 000 |
|
|
| Sum egenkapital | 6 582 000 | 6 538 000 | 6 492 000 | 6 444 000 | 6 395 000 | 5 251 000 |
|
|
| Sum gjeld | 4 655 000 | 5 799 000 | 3 973 000 | 3 514 000 | 1 381 000 | 4 734 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Regnskapsanalyse | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Totalkapitalrentabilitet i % | 38,5% | 38,6% | 38,7% | 39,6% | 31,3% | |||
| Resultat av driften i % | 85,9% | 93,3% | 93,5% | 93,8% | 81,6% | 82,5% | ||
| Likviditetsgrad 1 | 2,4 | 2,1 | 2,6 | 2,7 | 5,4 | 1,7 | ||
| Egenkapitalandel i % | 58,6% | 53,0% | 62,0% | 64,7% | 82,2% | 52,6% | ||
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Lederlønninger | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Lønn daglig leder(e) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Revisors anmerkninger
Kontaktinformasjon hentes fra offentlige registre og er ikke kvalitetssikret av Regnskapstall.no. Regnskapstall og offentlig juridisk informasjon hentes fra Brønnøysundregistrene. All informasjon er lagt ut i henhold til norsk lovverk. Ved feil på økonomisk eller juridisk informasjon kontakt Dun & Bradstreet Norway AS. Betalingsanmerkninger, rating og pant leveres av Experian, ved spørsmål kontakt Experian. For spørsmål rundt visning av informasjon kontakt Regnskapstall.no kundeservice .
