Roan Eggpakkeri AS
Regnskap
| Resultatregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Sum driftsinntekter | 22 476 000 | 20 108 000 | 18 114 000 | 16 729 000 | 22 089 000 | 26 526 000 |
|
|
| Driftsresultat | 2 657 000 | 2 007 000 | 1 122 000 | -924 000 | -547 000 | -1 709 000 |
|
|
| Resultat før skatt | 2 673 000 | 1 982 000 | 1 026 000 | -1 030 000 | -649 000 | -1 795 000 |
|
|
| Årsresultat | 2 085 000 | 1 878 000 | 1 026 000 | -1 030 000 | -649 000 | -1 797 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Balanseregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
| Sum anleggsmidler | 0 | 0 | 0 | 5 000 | 10 000 | 7 000 |
|
|
| Sum omløpsmidler | 5 055 000 | 3 448 000 | 2 789 000 | 2 304 000 | 1 551 000 | 2 281 000 |
|
|
| Sum egenkapital | 2 594 000 | 510 000 | -1 369 000 | -2 395 000 | -1 912 000 | -1 264 000 |
|
|
| Sum gjeld | 2 461 000 | 2 939 000 | 4 157 000 | 4 704 000 | 3 473 000 | 3 551 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Regnskapsanalyse | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Totalkapitalrentabilitet i % | 62,9% | 64,4% | 44,0% | -47,8% | -28,4% | |||
| Resultat av driften i % | 11,8% | 10,0% | 6,2% | -5,5% | -2,5% | -6,4% | ||
| Likviditetsgrad 1 | 2,1 | 1,2 | 0,7 | 0,5 | 0,4 | 0,6 | ||
| Egenkapitalandel i % | 51,3% | 14,8% | -49,1% | -103,7% | -122,5% | -55,3% | ||
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Lederlønninger | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Lønn daglig leder(e) | 0 | 0 | 0 | 0 | 602 000 | 604 000 |
Revisors anmerkninger
Kontaktinformasjon hentes fra offentlige registre og er ikke kvalitetssikret av Regnskapstall.no. Regnskapstall og offentlig juridisk informasjon hentes fra Brønnøysundregistrene. All informasjon er lagt ut i henhold til norsk lovverk. Ved feil på økonomisk eller juridisk informasjon kontakt Dun & Bradstreet Norway AS. Betalingsanmerkninger, rating og pant leveres av Experian, ved spørsmål kontakt Experian. For spørsmål rundt visning av informasjon kontakt Regnskapstall.no kundeservice .
