Konkursåpning 24.09.2025
Restaurant Køl AS
Regnskap
| Resultatregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Sum driftsinntekter | 18 134 000 | 19 920 000 | 19 965 000 | 22 733 000 | 24 135 000 | 14 402 000 |
|
|
| Driftsresultat | 565 000 | 134 000 | -1 250 000 | 1 163 000 | 1 140 000 | 950 000 |
|
|
| Resultat før skatt | 545 000 | 92 000 | -1 251 000 | 1 161 000 | 1 132 000 | 945 000 |
|
|
| Årsresultat | 419 000 | 60 000 | -976 000 | 896 000 | 883 000 | 737 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Balanseregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
| Sum anleggsmidler | 196 000 | 467 000 | 602 000 | 358 000 | 421 000 | 186 000 |
|
|
| Sum omløpsmidler | 2 980 000 | 4 780 000 | 3 274 000 | 5 442 000 | 5 405 000 | 5 886 000 |
|
|
| Sum egenkapital | 599 000 | 181 000 | 120 000 | 1 096 000 | 1 000 000 | 767 000 |
|
|
| Sum gjeld | 2 577 000 | 5 066 000 | 3 756 000 | 4 704 000 | 4 825 000 | 5 305 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Regnskapsanalyse | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Totalkapitalrentabilitet i % | 13,4% | 2,9% | -25,8% | 20,0% | 19,2% | |||
| Resultat av driften i % | 3,1% | 0,7% | -6,3% | 5,1% | 4,7% | 6,6% | ||
| Likviditetsgrad 1 | 1,2 | 0,9 | 0,9 | 1,2 | 1,1 | 1,1 | ||
| Egenkapitalandel i % | 18,9% | 3,4% | 3,1% | 18,9% | 17,2% | 12,6% | ||
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Lederlønninger | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Lønn daglig leder(e) | 0 | 0 | 0 | 0 | 533 000 | 272 000 |
Revisors anmerkninger
Kontaktinformasjon hentes fra offentlige registre og er ikke kvalitetssikret av Regnskapstall.no. Regnskapstall og offentlig juridisk informasjon hentes fra Brønnøysundregistrene. All informasjon er lagt ut i henhold til norsk lovverk. Ved feil på økonomisk eller juridisk informasjon kontakt Dun & Bradstreet Norway AS. Betalingsanmerkninger, rating og pant leveres av Experian, ved spørsmål kontakt Experian. For spørsmål rundt visning av informasjon kontakt Regnskapstall.no kundeservice .
