Konkursåpning 12.12.2024
Reppens Bakeri AS
Regnskap
| Resultatregnskap | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | Graf | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Sum driftsinntekter | 13 913 000 | 12 517 000 | 11 785 000 | 10 209 000 | 8 806 000 | 7 938 000 |
|
|
| Driftsresultat | 1 453 000 | 444 000 | 16 000 | 244 000 | 388 000 | 200 000 |
|
|
| Resultat før skatt | 1 215 000 | 228 000 | -187 000 | 63 000 | 258 000 | 50 000 |
|
|
| Årsresultat | 948 000 | 178 000 | -146 000 | 49 000 | 202 000 | 39 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Balanseregnskap | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | Graf | |
| Sum anleggsmidler | 4 481 000 | 4 427 000 | 4 687 000 | 4 995 000 | 2 551 000 | 2 818 000 |
|
|
| Sum omløpsmidler | 2 199 000 | 1 477 000 | 1 804 000 | 1 708 000 | 1 302 000 | 1 195 000 |
|
|
| Sum egenkapital | 1 314 000 | 835 000 | 658 000 | 804 000 | 755 000 | 553 000 |
|
|
| Sum gjeld | 5 365 000 | 5 069 000 | 5 833 000 | 5 899 000 | 3 098 000 | 3 460 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Regnskapsanalyse | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | ||
| Totalkapitalrentabilitet i % | 23,1% | 7,2% | 0,2% | 4,7% | 9,9% | |||
| Resultat av driften i % | 10,4% | 3,5% | 0,1% | 2,4% | 4,4% | 2,5% | ||
| Likviditetsgrad 1 | 0,9 | 0,7 | 0,9 | 0,9 | 1,0 | 1,0 | ||
| Egenkapitalandel i % | 19,7% | 14,1% | 10,1% | 12,0% | 19,6% | 13,8% | ||
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Lederlønninger | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | ||
| Lønn daglig leder(e) | 0 | 0 | 0 | 539 000 | 418 000 | 62 000 |
Revisors anmerkninger
Kontaktinformasjon hentes fra offentlige registre og er ikke kvalitetssikret av Regnskapstall.no. Regnskapstall og offentlig juridisk informasjon hentes fra Brønnøysundregistrene. All informasjon er lagt ut i henhold til norsk lovverk. Ved feil på økonomisk eller juridisk informasjon kontakt Dun & Bradstreet Norway AS. Betalingsanmerkninger, rating og pant leveres av Experian, ved spørsmål kontakt Experian. For spørsmål rundt visning av informasjon kontakt Regnskapstall.no kundeservice .
