Remøy Havfiske Holding AS
Regnskap
| Resultatregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Sum driftsinntekter | 360 000 | 360 000 | 735 000 | 213 000 | 0 | 0 |
|
|
| Driftsresultat | -3 000 | -58 000 | 334 000 | 24 000 | -140 000 | -70 000 |
|
|
| Resultat før skatt | 9 310 000 | 76 553 000 | 11 497 000 | 12 158 000 | 8 725 000 | 1 254 000 |
|
|
| Årsresultat | 7 328 000 | 76 769 000 | 8 955 000 | 10 375 000 | 7 861 000 | -125 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Balanseregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
| Sum anleggsmidler | 224 358 000 | 221 826 000 | 162 118 000 | 164 875 000 | 156 777 000 | 186 288 000 |
|
|
| Sum omløpsmidler | 18 152 000 | 90 505 000 | 26 343 000 | 25 619 000 | 29 794 000 | 20 763 000 |
|
|
| Sum egenkapital | 218 429 000 | 218 552 000 | 149 232 000 | 147 727 000 | 144 802 000 | 144 332 000 |
|
|
| Sum gjeld | 24 081 000 | 93 779 000 | 39 229 000 | 42 767 000 | 41 769 000 | 62 719 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Regnskapsanalyse | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Totalkapitalrentabilitet i % | 3,4% | 31,6% | 6,2% | 6,4% | 4,4% | |||
| Resultat av driften i % | -0,8% | -16,1% | 45,4% | 11,3% | ||||
| Likviditetsgrad 1 | 1,0 | 2,8 | 0,8 | 0,8 | 1,0 | 1,9 | ||
| Egenkapitalandel i % | 90,1% | 70,0% | 79,2% | 77,5% | 77,6% | 69,7% | ||
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Lederlønninger | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Lønn daglig leder(e) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Revisors anmerkninger
Kontaktinformasjon hentes fra offentlige registre og er ikke kvalitetssikret av Regnskapstall.no. Regnskapstall og offentlig juridisk informasjon hentes fra Brønnøysundregistrene. All informasjon er lagt ut i henhold til norsk lovverk. Ved feil på økonomisk eller juridisk informasjon kontakt Dun & Bradstreet Norway AS. Betalingsanmerkninger, rating og pant leveres av Experian, ved spørsmål kontakt Experian. For spørsmål rundt visning av informasjon kontakt Regnskapstall.no kundeservice .
