Reisebyrået Stord Eyvind Nitter AS
Regnskap
| Resultatregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Sum driftsinntekter | 5 110 000 | 5 935 000 | 6 001 000 | 4 274 000 | 3 919 000 | 6 998 000 |
|
|
| Driftsresultat | -36 000 | 400 000 | 419 000 | -553 000 | -393 000 | -1 088 000 |
|
|
| Resultat før skatt | -131 000 | 211 000 | 337 000 | -549 000 | -315 000 | -1 119 000 |
|
|
| Årsresultat | -131 000 | 211 000 | 337 000 | -549 000 | -315 000 | -1 150 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Balanseregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
| Sum anleggsmidler | 122 000 | 233 000 | 243 000 | 254 000 | 265 000 | 145 000 |
|
|
| Sum omløpsmidler | 1 765 000 | 2 388 000 | 2 489 000 | 2 215 000 | 2 292 000 | 4 244 000 |
|
|
| Sum egenkapital | 250 000 | 380 000 | 254 000 | -82 000 | 467 000 | 782 000 |
|
|
| Sum gjeld | 1 637 000 | 2 241 000 | 2 478 000 | 2 551 000 | 2 090 000 | 3 607 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Regnskapsanalyse | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Totalkapitalrentabilitet i % | -1,2% | 15,1% | 16,6% | -21,9% | -11,3% | |||
| Resultat av driften i % | -0,7% | 6,7% | 7,0% | -12,9% | -10,0% | -15,5% | ||
| Likviditetsgrad 1 | 1,1 | 1,1 | 1,0 | 0,9 | 1,1 | 1,2 | ||
| Egenkapitalandel i % | 13,2% | 14,5% | 9,3% | -3,3% | 18,3% | 17,8% | ||
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Lederlønninger | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Lønn daglig leder(e) | 0 | 0 | 0 | 451 000 | 445 000 | 701 000 |
Revisors anmerkninger
Kontaktinformasjon hentes fra offentlige registre og er ikke kvalitetssikret av Regnskapstall.no. Regnskapstall og offentlig juridisk informasjon hentes fra Brønnøysundregistrene. All informasjon er lagt ut i henhold til norsk lovverk. Ved feil på økonomisk eller juridisk informasjon kontakt Dun & Bradstreet Norway AS. Betalingsanmerkninger, rating og pant leveres av Experian, ved spørsmål kontakt Experian. For spørsmål rundt visning av informasjon kontakt Regnskapstall.no kundeservice .
