Prolar Nett - Nasjonalt Forbund for Folk i Lar
Regnskap
| Resultatregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2019 | 2018 | Graf | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Sum driftsinntekter | 8 459 000 | 8 478 000 | 10 097 000 | 6 702 000 | 7 935 000 | 6 965 000 |
|
|
| Driftsresultat | 297 000 | 1 113 000 | 827 000 | 486 000 | 656 000 | 46 000 |
|
|
| Resultat før skatt | 326 000 | 1 150 000 | 822 000 | 486 000 | 657 000 | 47 000 |
|
|
| Årsresultat | 326 000 | 1 150 000 | 822 000 | 486 000 | 657 000 | 47 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Balanseregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2019 | 2018 | Graf | |
| Sum anleggsmidler | 1 899 000 | 2 412 000 | 1 100 000 | 1 193 000 | 490 000 | 431 000 |
|
|
| Sum omløpsmidler | 5 364 000 | 4 483 000 | 4 734 000 | 5 654 000 | 2 308 000 | 1 628 000 |
|
|
| Sum egenkapital | 4 447 000 | 4 121 000 | 2 972 000 | 2 150 000 | 984 000 | 327 000 |
|
|
| Sum gjeld | 2 815 000 | 2 774 000 | 2 862 000 | 4 697 000 | 1 814 000 | 1 732 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Regnskapsanalyse | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2019 | 2018 | ||
| Totalkapitalrentabilitet i % | 4,6% | 18,1% | 13,1% | 27,1% | ||||
| Resultat av driften i % | 3,5% | 13,1% | 8,2% | 7,3% | 8,3% | 0,7% | ||
| Likviditetsgrad 1 | 1,9 | 1,6 | 1,7 | 1,2 | 1,3 | 0,9 | ||
| Egenkapitalandel i % | 61,2% | 59,8% | 50,9% | 31,4% | 35,2% | 15,9% | ||
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Lederlønninger | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2019 | 2018 | ||
| Lønn daglig leder(e) | 0 | 0 | 0 | 618 000 | 605 000 | 528 000 |
Revisors anmerkninger
Kontaktinformasjon hentes fra offentlige registre og er ikke kvalitetssikret av Regnskapstall.no. Regnskapstall og offentlig juridisk informasjon hentes fra Brønnøysundregistrene. All informasjon er lagt ut i henhold til norsk lovverk. Ved feil på økonomisk eller juridisk informasjon kontakt Dun & Bradstreet Norway AS. Betalingsanmerkninger, rating og pant leveres av Experian, ved spørsmål kontakt Experian. For spørsmål rundt visning av informasjon kontakt Regnskapstall.no kundeservice .
