Profil Holding AS
Regnskap
| Resultatregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Sum driftsinntekter | 290 000 | 291 000 | 230 000 | 1 813 000 | 1 651 000 | 1 188 000 |
|
|
| Driftsresultat | -382 000 | -31 000 | -1 778 000 | 1 181 000 | 921 000 | 255 000 |
|
|
| Resultat før skatt | 1 754 000 | 21 054 000 | -579 000 | 2 181 000 | 1 422 000 | 1 268 000 |
|
|
| Årsresultat | 1 754 000 | 21 054 000 | -481 000 | 1 820 000 | 1 255 000 | 1 168 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Balanseregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
| Sum anleggsmidler | 10 882 000 | 7 198 000 | 5 066 000 | 5 262 000 | 8 894 000 | 10 875 000 |
|
|
| Sum omløpsmidler | 19 006 000 | 21 354 000 | 2 215 000 | 3 846 000 | 3 742 000 | 2 410 000 |
|
|
| Sum egenkapital | 29 810 000 | 28 056 000 | 7 002 000 | 8 683 000 | 12 363 000 | 13 108 000 |
|
|
| Sum gjeld | 78 000 | 496 000 | 279 000 | 425 000 | 273 000 | 177 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Regnskapsanalyse | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Totalkapitalrentabilitet i % | 6,2% | 119,8% | -5,7% | 20,1% | 11,0% | |||
| Resultat av driften i % | -131,7% | -10,7% | -773,0% | 65,1% | 55,8% | 21,5% | ||
| Likviditetsgrad 1 | 243,7 | 43,1 | 7,9 | 11,8 | 15,0 | 13,6 | ||
| Egenkapitalandel i % | 99,7% | 98,3% | 96,2% | 95,3% | 97,8% | 98,7% | ||
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Lederlønninger | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Lønn daglig leder(e) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Revisors anmerkninger
Kontaktinformasjon hentes fra offentlige registre og er ikke kvalitetssikret av Regnskapstall.no. Regnskapstall og offentlig juridisk informasjon hentes fra Brønnøysundregistrene. All informasjon er lagt ut i henhold til norsk lovverk. Ved feil på økonomisk eller juridisk informasjon kontakt Dun & Bradstreet Norway AS. Betalingsanmerkninger, rating og pant leveres av Experian, ved spørsmål kontakt Experian. For spørsmål rundt visning av informasjon kontakt Regnskapstall.no kundeservice .
