Pelly Butikkinnredning AS
Regnskap
| Resultatregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Sum driftsinntekter | 43 288 000 | 44 763 000 | 38 341 000 | 10 951 000 | 12 957 000 | 25 503 000 |
|
|
| Driftsresultat | 1 140 000 | 1 038 000 | -1 018 000 | 66 000 | 1 103 000 | 840 000 |
|
|
| Resultat før skatt | 995 000 | 828 000 | -1 198 000 | 11 000 | 1 043 000 | 753 000 |
|
|
| Årsresultat | 995 000 | 828 000 | -1 223 000 | 11 000 | 1 043 000 | 753 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Balanseregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
| Sum anleggsmidler | 605 000 | 818 000 | 1 075 000 | 4 000 | 15 000 | 29 000 |
|
|
| Sum omløpsmidler | 10 198 000 | 6 477 000 | 8 477 000 | 4 407 000 | 4 690 000 | 3 954 000 |
|
|
| Sum egenkapital | 3 174 000 | 2 180 000 | 1 352 000 | 2 575 000 | 2 563 000 | 1 520 000 |
|
|
| Sum gjeld | 7 628 000 | 5 115 000 | 8 200 000 | 1 837 000 | 2 142 000 | 2 463 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Regnskapsanalyse | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Totalkapitalrentabilitet i % | 13,5% | 15,9% | -13,7% | 1,4% | 25,4% | |||
| Resultat av driften i % | 2,6% | 2,3% | -2,7% | 0,6% | 8,5% | 3,3% | ||
| Likviditetsgrad 1 | 1,3 | 1,3 | 1,0 | 2,4 | 2,2 | 1,6 | ||
| Egenkapitalandel i % | 29,4% | 29,9% | 14,2% | 58,4% | 54,5% | 38,2% | ||
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Lederlønninger | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Lønn daglig leder(e) | 918 000 | 872 000 | 862 000 | 0 | 0 | 0 |
Revisors anmerkninger
Kontaktinformasjon hentes fra offentlige registre og er ikke kvalitetssikret av Regnskapstall.no. Regnskapstall og offentlig juridisk informasjon hentes fra Brønnøysundregistrene. All informasjon er lagt ut i henhold til norsk lovverk. Ved feil på økonomisk eller juridisk informasjon kontakt Dun & Bradstreet Norway AS. Betalingsanmerkninger, rating og pant leveres av Experian, ved spørsmål kontakt Experian. For spørsmål rundt visning av informasjon kontakt Regnskapstall.no kundeservice .
