Pak Matsenter AS
Regnskap
| Resultatregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Sum driftsinntekter | 46 701 000 | 47 252 000 | 44 153 000 | 52 507 000 | 53 804 000 | 33 923 000 |
|
|
| Driftsresultat | 1 095 000 | 989 000 | 842 000 | 3 686 000 | 4 823 000 | -59 000 |
|
|
| Resultat før skatt | 1 076 000 | 977 000 | 796 000 | 3 601 000 | 4 772 000 | -95 000 |
|
|
| Årsresultat | 841 000 | 720 000 | 596 000 | 2 803 000 | 3 720 000 | -82 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Balanseregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
| Sum anleggsmidler | 58 000 | 69 000 | 117 000 | 203 000 | 302 000 | 402 000 |
|
|
| Sum omløpsmidler | 14 062 000 | 13 846 000 | 11 891 000 | 11 941 000 | 8 755 000 | 3 815 000 |
|
|
| Sum egenkapital | 11 013 000 | 10 172 000 | 9 452 000 | 8 856 000 | 6 053 000 | 2 333 000 |
|
|
| Sum gjeld | 3 107 000 | 3 742 000 | 2 556 000 | 3 288 000 | 3 004 000 | 1 885 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Regnskapsanalyse | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Totalkapitalrentabilitet i % | 7,8% | 7,6% | 7,0% | 34,8% | 72,7% | |||
| Resultat av driften i % | 2,3% | 2,1% | 1,9% | 7,0% | 9,0% | -0,2% | ||
| Likviditetsgrad 1 | 5,5 | 4,1 | 4,7 | 3,6 | 2,9 | 2,0 | ||
| Egenkapitalandel i % | 78,0% | 73,1% | 78,7% | 72,9% | 66,8% | 55,3% | ||
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Lederlønninger | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Lønn daglig leder(e) | 0 | 0 | 464 000 | 326 000 | 192 000 | 165 000 |
Revisors anmerkninger
Kontaktinformasjon hentes fra offentlige registre og er ikke kvalitetssikret av Regnskapstall.no. Regnskapstall og offentlig juridisk informasjon hentes fra Brønnøysundregistrene. All informasjon er lagt ut i henhold til norsk lovverk. Ved feil på økonomisk eller juridisk informasjon kontakt Dun & Bradstreet Norway AS. Betalingsanmerkninger, rating og pant leveres av Experian, ved spørsmål kontakt Experian. For spørsmål rundt visning av informasjon kontakt Regnskapstall.no kundeservice .
