Restaurantselskapet AS
Regnskap
| Resultatregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Sum driftsinntekter | 17 860 000 | 18 639 000 | 20 212 000 | 19 030 000 | 16 423 000 | 15 599 000 |
|
|
| Driftsresultat | 932 000 | 306 000 | 3 966 000 | 3 651 000 | 538 000 | 955 000 |
|
|
| Resultat før skatt | 1 156 000 | 541 000 | 4 145 000 | 3 571 000 | 518 000 | 652 000 |
|
|
| Årsresultat | 888 000 | 406 000 | 3 274 000 | 2 753 000 | 368 000 | 393 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Balanseregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
| Sum anleggsmidler | 7 927 000 | 8 705 000 | 7 508 000 | 1 782 000 | 383 000 | 294 000 |
|
|
| Sum omløpsmidler | 1 692 000 | 1 269 000 | 3 195 000 | 6 856 000 | 5 044 000 | 6 257 000 |
|
|
| Sum egenkapital | 4 926 000 | 4 789 000 | 5 132 000 | 1 858 000 | 478 000 | 2 510 000 |
|
|
| Sum gjeld | 4 693 000 | 5 185 000 | 5 571 000 | 6 779 000 | 4 949 000 | 4 041 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Regnskapsanalyse | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Totalkapitalrentabilitet i % | 12,6% | 6,4% | 43,4% | 52,1% | 9,3% | |||
| Resultat av driften i % | 5,2% | 1,6% | 19,6% | 19,2% | 3,3% | 6,1% | ||
| Likviditetsgrad 1 | 0,4 | 0,3 | 1,0 | 1,1 | 1,0 | 1,5 | ||
| Egenkapitalandel i % | 51,2% | 48,0% | 47,9% | 21,5% | 8,8% | 38,3% | ||
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Lederlønninger | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Lønn daglig leder(e) | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 018 000 | 1 037 000 |
Revisors anmerkninger
Kontaktinformasjon hentes fra offentlige registre og er ikke kvalitetssikret av Regnskapstall.no. Regnskapstall og offentlig juridisk informasjon hentes fra Brønnøysundregistrene. All informasjon er lagt ut i henhold til norsk lovverk. Ved feil på økonomisk eller juridisk informasjon kontakt Dun & Bradstreet Norway AS. Betalingsanmerkninger, rating og pant leveres av Experian, ved spørsmål kontakt Experian. For spørsmål rundt visning av informasjon kontakt Regnskapstall.no kundeservice .
