Oslo Lunsj AS
Regnskap
| Resultatregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Sum driftsinntekter | 32 780 000 | 34 582 000 | 30 676 000 | 16 124 000 | 9 825 000 | 15 540 000 |
|
|
| Driftsresultat | -460 000 | 2 329 000 | 2 636 000 | -1 362 000 | -1 631 000 | 213 000 |
|
|
| Resultat før skatt | -677 000 | 2 031 000 | 2 461 000 | -1 396 000 | -1 626 000 | 200 000 |
|
|
| Årsresultat | -677 000 | 1 568 000 | 2 098 000 | -1 243 000 | -1 626 000 | 180 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Balanseregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
| Sum anleggsmidler | 4 139 000 | 3 410 000 | 4 386 000 | 891 000 | 1 003 000 | 1 117 000 |
|
|
| Sum omløpsmidler | 4 000 000 | 7 174 000 | 5 496 000 | 3 595 000 | 4 142 000 | 4 027 000 |
|
|
| Sum egenkapital | 1 122 000 | 1 799 000 | 230 000 | -267 000 | 434 000 | 510 000 |
|
|
| Sum gjeld | 7 017 000 | 8 786 000 | 9 652 000 | 4 753 000 | 4 711 000 | 4 634 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Regnskapsanalyse | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Totalkapitalrentabilitet i % | -4,9% | 22,8% | 36,7% | -28,2% | -31,5% | |||
| Resultat av driften i % | -1,4% | 6,7% | 8,6% | -8,4% | -16,6% | 1,4% | ||
| Likviditetsgrad 1 | 0,7 | 0,9 | 0,8 | 0,9 | 0,9 | 0,9 | ||
| Egenkapitalandel i % | 13,8% | 17,0% | 2,3% | -6,0% | 8,4% | 9,9% | ||
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Lederlønninger | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Lønn daglig leder(e) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 273 000 |
Revisors anmerkninger
Kontaktinformasjon hentes fra offentlige registre og er ikke kvalitetssikret av Regnskapstall.no. Regnskapstall og offentlig juridisk informasjon hentes fra Brønnøysundregistrene. All informasjon er lagt ut i henhold til norsk lovverk. Ved feil på økonomisk eller juridisk informasjon kontakt Dun & Bradstreet Norway AS. Betalingsanmerkninger, rating og pant leveres av Experian, ved spørsmål kontakt Experian. For spørsmål rundt visning av informasjon kontakt Regnskapstall.no kundeservice .
