Orkla Herd AS
Regnskap
| Resultatregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Sum driftsinntekter | 3 704 000 | 6 263 000 | 6 235 000 | 5 869 000 | 4 801 000 | 6 013 000 |
|
|
| Driftsresultat | -749 000 | -1 829 000 | -2 369 000 | 91 000 | -1 053 000 | -450 000 |
|
|
| Resultat før skatt | -993 000 | -2 043 000 | -2 521 000 | -6 000 | -1 195 000 | -635 000 |
|
|
| Årsresultat | -828 000 | -1 586 000 | -1 966 000 | -5 000 | -932 000 | -495 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Balanseregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
| Sum anleggsmidler | 5 461 000 | 5 506 000 | 5 249 000 | 4 580 000 | 4 628 000 | 4 567 000 |
|
|
| Sum omløpsmidler | 350 000 | 663 000 | 1 348 000 | 975 000 | 1 004 000 | 1 267 000 |
|
|
| Sum egenkapital | 377 000 | 1 205 000 | 1 791 000 | 1 357 000 | 1 362 000 | 121 000 |
|
|
| Sum gjeld | 5 435 000 | 4 964 000 | 4 807 000 | 4 198 000 | 4 270 000 | 5 713 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Regnskapsanalyse | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Totalkapitalrentabilitet i % | -12,5% | -28,6% | -39,0% | 1,7% | -18,3% | |||
| Resultat av driften i % | -20,2% | -29,2% | -38,0% | 1,6% | -21,9% | -7,5% | ||
| Likviditetsgrad 1 | 0,1 | 0,3 | 0,7 | 0,8 | 0,8 | 0,8 | ||
| Egenkapitalandel i % | 6,5% | 19,5% | 27,1% | 24,4% | 24,2% | 2,1% | ||
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Lederlønninger | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Lønn daglig leder(e) | 0 | 0 | 0 | 0 | 590 000 | 604 000 |
Revisors anmerkninger
Kontaktinformasjon hentes fra offentlige registre og er ikke kvalitetssikret av Regnskapstall.no. Regnskapstall og offentlig juridisk informasjon hentes fra Brønnøysundregistrene. All informasjon er lagt ut i henhold til norsk lovverk. Ved feil på økonomisk eller juridisk informasjon kontakt Dun & Bradstreet Norway AS. Betalingsanmerkninger, rating og pant leveres av Experian, ved spørsmål kontakt Experian. For spørsmål rundt visning av informasjon kontakt Regnskapstall.no kundeservice .
