Orion Pizzagrill AS
Regnskap
| Resultatregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Sum driftsinntekter | 15 713 000 | 12 706 000 | 13 012 000 | 11 979 000 | 12 487 000 | 12 188 000 |
|
|
| Driftsresultat | 2 959 000 | 2 276 000 | 2 668 000 | 2 243 000 | 3 135 000 | 3 224 000 |
|
|
| Resultat før skatt | 2 948 000 | 2 275 000 | 2 668 000 | 2 242 000 | 3 135 000 | 3 224 000 |
|
|
| Årsresultat | 2 296 000 | 1 771 000 | 2 077 000 | 1 748 000 | 2 465 000 | 2 495 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Balanseregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
| Sum anleggsmidler | 322 000 | 426 000 | 225 000 | 313 000 | 3 457 000 | 3 109 000 |
|
|
| Sum omløpsmidler | 4 116 000 | 3 280 000 | 3 949 000 | 3 043 000 | 1 563 000 | 1 943 000 |
|
|
| Sum egenkapital | 180 000 | 184 000 | 113 000 | 103 000 | 126 000 | 196 000 |
|
|
| Sum gjeld | 4 259 000 | 3 522 000 | 4 062 000 | 3 254 000 | 4 893 000 | 4 857 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Regnskapsanalyse | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Totalkapitalrentabilitet i % | 72,7% | 57,8% | 70,9% | 53,6% | 62,3% | |||
| Resultat av driften i % | 18,8% | 17,9% | 20,5% | 18,7% | 25,1% | 26,5% | ||
| Likviditetsgrad 1 | 1,0 | 0,9 | 1,0 | 0,9 | 0,4 | 0,4 | ||
| Egenkapitalandel i % | 4,1% | 5,0% | 2,7% | 3,1% | 2,5% | 3,9% | ||
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Lederlønninger | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Lønn daglig leder(e) | 0 | 0 | 0 | 0 | 624 000 | 713 000 |
Revisors anmerkninger
Kontaktinformasjon hentes fra offentlige registre og er ikke kvalitetssikret av Regnskapstall.no. Regnskapstall og offentlig juridisk informasjon hentes fra Brønnøysundregistrene. All informasjon er lagt ut i henhold til norsk lovverk. Ved feil på økonomisk eller juridisk informasjon kontakt Dun & Bradstreet Norway AS. Betalingsanmerkninger, rating og pant leveres av Experian, ved spørsmål kontakt Experian. For spørsmål rundt visning av informasjon kontakt Regnskapstall.no kundeservice .
