Likvidert 11.12.2025 (avviklet uten konkurs)
Oppdalssenteret AS
Regnskap
| Resultatregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Sum driftsinntekter | 1 497 000 | 1 466 000 | 1 390 000 | 1 053 000 | 1 564 000 | 1 633 000 |
|
|
| Driftsresultat | 89 000 | 149 000 | -6 000 | -338 000 | 284 000 | 237 000 |
|
|
| Resultat før skatt | -562 000 | -406 000 | -341 000 | -582 000 | -3 000 | -59 000 |
|
|
| Årsresultat | -562 000 | -406 000 | -341 000 | -582 000 | -98 000 | -46 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Balanseregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
| Sum anleggsmidler | 6 790 000 | 7 132 000 | 7 475 000 | 7 819 000 | 7 845 000 | 8 320 000 |
|
|
| Sum omløpsmidler | 303 000 | 282 000 | 470 000 | 130 000 | 577 000 | 325 000 |
|
|
| Sum egenkapital | -1 327 000 | -766 000 | -360 000 | -19 000 | 562 000 | 661 000 |
|
|
| Sum gjeld | 8 420 000 | 8 180 000 | 8 305 000 | 7 968 000 | 7 859 000 | 7 985 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Regnskapsanalyse | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Totalkapitalrentabilitet i % | 1,2% | 1,9% | -0,1% | -4,1% | 3,3% | |||
| Resultat av driften i % | 5,9% | 10,2% | -0,4% | -32,1% | 18,2% | 14,5% | ||
| Likviditetsgrad 1 | 0,6 | 0,7 | 1,2 | 0,7 | 3,2 | 1,0 | ||
| Egenkapitalandel i % | -18,7% | -10,3% | -4,5% | -0,2% | 6,7% | 7,6% | ||
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Lederlønninger | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Lønn daglig leder(e) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Revisors anmerkninger
Kontaktinformasjon hentes fra offentlige registre og er ikke kvalitetssikret av Regnskapstall.no. Regnskapstall og offentlig juridisk informasjon hentes fra Brønnøysundregistrene. All informasjon er lagt ut i henhold til norsk lovverk. Ved feil på økonomisk eller juridisk informasjon kontakt Dun & Bradstreet Norway AS. Betalingsanmerkninger, rating og pant leveres av Experian, ved spørsmål kontakt Experian. For spørsmål rundt visning av informasjon kontakt Regnskapstall.no kundeservice .
