Øvre Strandgate 5 AS
Regnskap
| Resultatregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Sum driftsinntekter | 2 744 000 | 2 495 000 | 2 342 000 | 2 245 000 | 2 352 000 | 124 000 |
|
|
| Driftsresultat | 2 554 000 | 2 425 000 | 2 312 000 | 2 064 000 | 1 067 000 | 65 000 |
|
|
| Resultat før skatt | 2 557 000 | 2 565 000 | 2 465 000 | 2 270 000 | 1 068 000 | 65 000 |
|
|
| Årsresultat | 1 994 000 | 2 000 000 | 1 923 000 | 1 771 000 | 833 000 | 50 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Balanseregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
| Sum anleggsmidler | 19 068 000 | 17 700 000 | 15 120 000 | 13 937 000 | 13 330 000 | 13 272 000 |
|
|
| Sum omløpsmidler | 418 000 | 1 479 000 | 1 195 000 | 2 565 000 | 1 006 000 | 727 000 |
|
|
| Sum egenkapital | 15 136 000 | 14 739 000 | 14 305 000 | 13 855 000 | 13 376 000 | 13 993 000 |
|
|
| Sum gjeld | 4 350 000 | 4 440 000 | 2 010 000 | 2 647 000 | 961 000 | 6 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Regnskapsanalyse | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Totalkapitalrentabilitet i % | 14,7% | 15,2% | 15,5% | 14,7% | 7,5% | |||
| Resultat av driften i % | 93,1% | 97,2% | 98,7% | 91,9% | 45,4% | 52,4% | ||
| Likviditetsgrad 1 | 0,1 | 0,3 | 0,6 | 1,0 | 1,0 | 121,2 | ||
| Egenkapitalandel i % | 77,7% | 76,8% | 87,7% | 84,0% | 93,3% | 100,0% | ||
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Lederlønninger | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Lønn daglig leder(e) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Revisors anmerkninger
Kontaktinformasjon hentes fra offentlige registre og er ikke kvalitetssikret av Regnskapstall.no. Regnskapstall og offentlig juridisk informasjon hentes fra Brønnøysundregistrene. All informasjon er lagt ut i henhold til norsk lovverk. Ved feil på økonomisk eller juridisk informasjon kontakt Dun & Bradstreet Norway AS. Betalingsanmerkninger, rating og pant leveres av Experian, ved spørsmål kontakt Experian. For spørsmål rundt visning av informasjon kontakt Regnskapstall.no kundeservice .
