Miltzowsgata Burettslag
Regnskap
| Resultatregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Sum driftsinntekter | 1 541 000 | 2 194 000 | 1 358 000 | 1 186 000 | 1 290 000 | 1 603 000 |
|
|
| Driftsresultat | -688 000 | 1 145 000 | 432 000 | 327 000 | 498 000 | 680 000 |
|
|
| Resultat før skatt | -876 000 | 975 000 | 305 000 | 228 000 | 380 000 | 547 000 |
|
|
| Årsresultat | -876 000 | 975 000 | 305 000 | 228 000 | 380 000 | 547 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Balanseregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
| Sum anleggsmidler | 34 036 000 | 34 031 000 | 34 022 000 | 34 000 000 | 34 000 000 | 34 000 000 |
|
|
| Sum omløpsmidler | 1 351 000 | 1 215 000 | 1 165 000 | 1 202 000 | 1 371 000 | 1 170 000 |
|
|
| Sum egenkapital | 10 443 000 | 11 319 000 | 10 343 000 | 10 039 000 | 9 811 000 | 9 430 000 |
|
|
| Sum gjeld | 24 945 000 | 23 927 000 | 24 843 000 | 25 164 000 | 25 560 000 | 25 740 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Regnskapsanalyse | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Totalkapitalrentabilitet i % | -1,8% | 3,4% | 1,3% | 1,0% | 1,5% | |||
| Resultat av driften i % | -44,6% | 52,2% | 31,8% | 27,6% | 38,6% | 42,4% | ||
| Likviditetsgrad 1 | 13,6 | 21,3 | 22,8 | 57,2 | 10,1 | 22,5 | ||
| Egenkapitalandel i % | 29,5% | 32,1% | 29,4% | 28,5% | 27,7% | 26,8% | ||
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Lederlønninger | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Lønn daglig leder(e) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Revisors anmerkninger
Kontaktinformasjon hentes fra offentlige registre og er ikke kvalitetssikret av Regnskapstall.no. Regnskapstall og offentlig juridisk informasjon hentes fra Brønnøysundregistrene. All informasjon er lagt ut i henhold til norsk lovverk. Ved feil på økonomisk eller juridisk informasjon kontakt Dun & Bradstreet Norway AS. Betalingsanmerkninger, rating og pant leveres av Experian, ved spørsmål kontakt Experian. For spørsmål rundt visning av informasjon kontakt Regnskapstall.no kundeservice .
