Konkursåpning 03.04.2025
Merikon AS
Regnskap
| Resultatregnskap | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | Graf | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Sum driftsinntekter | 17 151 000 | 28 575 000 | 27 772 000 | 18 425 000 | 15 958 000 | 16 777 000 |
|
|
| Driftsresultat | 649 000 | -4 118 000 | 322 000 | 182 000 | 79 000 | 71 000 |
|
|
| Resultat før skatt | 79 000 | -4 346 000 | 85 000 | 107 000 | 37 000 | 25 000 |
|
|
| Årsresultat | 79 000 | -4 316 000 | 92 000 | 107 000 | 37 000 | 25 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Balanseregnskap | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | Graf | |
| Sum anleggsmidler | 1 986 000 | 2 837 000 | 2 812 000 | 1 561 000 | 1 608 000 | 1 238 000 |
|
|
| Sum omløpsmidler | 3 712 000 | 5 319 000 | 5 761 000 | 3 958 000 | 3 256 000 | 2 891 000 |
|
|
| Sum egenkapital | -2 806 000 | -2 885 000 | 1 431 000 | 210 000 | 103 000 | 295 000 |
|
|
| Sum gjeld | 8 504 000 | 11 041 000 | 7 142 000 | 5 309 000 | 4 761 000 | 3 834 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Regnskapsanalyse | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | ||
| Totalkapitalrentabilitet i % | 9,5% | -49,2% | 4,6% | 3,5% | 1,8% | |||
| Resultat av driften i % | 3,8% | -14,4% | 1,2% | 1,0% | 0,5% | 0,4% | ||
| Likviditetsgrad 1 | 0,7 | 0,8 | 1,1 | 0,9 | 0,8 | 0,9 | ||
| Egenkapitalandel i % | -49,2% | -35,4% | 16,7% | 3,8% | 2,1% | 7,1% | ||
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Lederlønninger | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | ||
| Lønn daglig leder(e) | 0 | 0 | 0 | 841 000 | 684 000 | 650 000 |
Revisors anmerkninger
Kontaktinformasjon hentes fra offentlige registre og er ikke kvalitetssikret av Regnskapstall.no. Regnskapstall og offentlig juridisk informasjon hentes fra Brønnøysundregistrene. All informasjon er lagt ut i henhold til norsk lovverk. Ved feil på økonomisk eller juridisk informasjon kontakt Dun & Bradstreet Norway AS. Betalingsanmerkninger, rating og pant leveres av Experian, ved spørsmål kontakt Experian. For spørsmål rundt visning av informasjon kontakt Regnskapstall.no kundeservice .
