Matprodusenten AS
Regnskap
| Resultatregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Sum driftsinntekter | 86 282 000 | 68 865 000 | 59 010 000 | 42 529 000 | 32 623 000 | 30 264 000 |
|
|
| Driftsresultat | 969 000 | -175 000 | 272 000 | 2 000 | -1 425 000 | 382 000 |
|
|
| Resultat før skatt | 1 085 000 | 87 000 | 309 000 | 45 000 | -1 412 000 | 430 000 |
|
|
| Årsresultat | 1 085 000 | 87 000 | 309 000 | 45 000 | -1 412 000 | 430 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Balanseregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
| Sum anleggsmidler | 9 219 000 | 7 454 000 | 8 434 000 | 7 870 000 | 7 925 000 | 5 958 000 |
|
|
| Sum omløpsmidler | 21 173 000 | 18 072 000 | 16 960 000 | 15 121 000 | 11 908 000 | 8 391 000 |
|
|
| Sum egenkapital | 5 459 000 | 4 374 000 | 4 287 000 | 3 978 000 | 3 922 000 | 4 807 000 |
|
|
| Sum gjeld | 24 932 000 | 21 151 000 | 21 108 000 | 19 014 000 | 15 911 000 | 9 542 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Regnskapsanalyse | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Totalkapitalrentabilitet i % | 3,9% | 0,4% | 1,3% | 0,2% | -8,3% | |||
| Resultat av driften i % | 1,1% | -0,3% | 0,5% | 0,0% | -4,4% | 1,3% | ||
| Likviditetsgrad 1 | 2,3 | 3,2 | 2,5 | 2,0 | 2,2 | 2,3 | ||
| Egenkapitalandel i % | 18,0% | 17,1% | 16,9% | 17,3% | 19,8% | 33,5% | ||
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Lederlønninger | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Lønn daglig leder(e) | 0 | 0 | 0 | 0 | 970 000 | 720 000 |
Revisors anmerkninger
Kontaktinformasjon hentes fra offentlige registre og er ikke kvalitetssikret av Regnskapstall.no. Regnskapstall og offentlig juridisk informasjon hentes fra Brønnøysundregistrene. All informasjon er lagt ut i henhold til norsk lovverk. Ved feil på økonomisk eller juridisk informasjon kontakt Dun & Bradstreet Norway AS. Betalingsanmerkninger, rating og pant leveres av Experian, ved spørsmål kontakt Experian. For spørsmål rundt visning av informasjon kontakt Regnskapstall.no kundeservice .
