Lunds Matsenter AS
Regnskap
| Resultatregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Sum driftsinntekter | 41 854 000 | 40 614 000 | 37 612 000 | 39 837 000 | 38 098 000 | 28 956 000 |
|
|
| Driftsresultat | 1 445 000 | 1 104 000 | 1 192 000 | 931 000 | 1 698 000 | 122 000 |
|
|
| Resultat før skatt | 1 797 000 | 1 016 000 | 1 102 000 | 866 000 | 1 664 000 | 68 000 |
|
|
| Årsresultat | 1 496 000 | 784 000 | 854 000 | 675 000 | 1 298 000 | 53 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Balanseregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
| Sum anleggsmidler | 2 633 000 | 4 246 000 | 4 505 000 | 5 086 000 | 4 257 000 | 4 149 000 |
|
|
| Sum omløpsmidler | 10 034 000 | 8 440 000 | 7 245 000 | 6 474 000 | 6 170 000 | 5 803 000 |
|
|
| Sum egenkapital | 8 008 000 | 7 511 000 | 7 393 000 | 6 598 000 | 6 688 000 | 5 893 000 |
|
|
| Sum gjeld | 4 660 000 | 5 175 000 | 4 357 000 | 4 961 000 | 3 739 000 | 4 058 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Regnskapsanalyse | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Totalkapitalrentabilitet i % | 15,0% | 9,2% | 10,3% | 8,5% | 16,7% | |||
| Resultat av driften i % | 3,5% | 2,7% | 3,2% | 2,3% | 4,5% | 0,4% | ||
| Likviditetsgrad 1 | 3,0 | 2,3 | 3,0 | 2,4 | 2,2 | 2,2 | ||
| Egenkapitalandel i % | 63,2% | 59,2% | 62,9% | 57,1% | 64,1% | 59,2% | ||
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Lederlønninger | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Lønn daglig leder(e) | 0 | 0 | 0 | 0 | 470 000 | 460 000 |
Revisors anmerkninger
Kontaktinformasjon hentes fra offentlige registre og er ikke kvalitetssikret av Regnskapstall.no. Regnskapstall og offentlig juridisk informasjon hentes fra Brønnøysundregistrene. All informasjon er lagt ut i henhold til norsk lovverk. Ved feil på økonomisk eller juridisk informasjon kontakt Dun & Bradstreet Norway AS. Betalingsanmerkninger, rating og pant leveres av Experian, ved spørsmål kontakt Experian. For spørsmål rundt visning av informasjon kontakt Regnskapstall.no kundeservice .
