Lagmannshøgda Borettslag
Regnskap
| Resultatregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Sum driftsinntekter | 2 746 000 | 2 620 000 | 2 443 000 | 2 365 000 | 2 317 000 | 2 252 000 |
|
|
| Driftsresultat | 1 017 000 | 880 000 | 871 000 | 730 000 | 731 000 | 631 000 |
|
|
| Resultat før skatt | 890 000 | 747 000 | 776 000 | 653 000 | 624 000 | 473 000 |
|
|
| Årsresultat | 890 000 | 747 000 | 776 000 | 653 000 | 624 000 | 473 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Balanseregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
| Sum anleggsmidler | 31 027 000 | 31 000 000 | 30 502 000 | 30 466 000 | 30 474 000 | 30 438 000 |
|
|
| Sum omløpsmidler | 2 545 000 | 2 081 000 | 2 373 000 | 2 114 000 | 1 997 000 | 1 935 000 |
|
|
| Sum egenkapital | 19 607 000 | 18 716 000 | 17 869 000 | 17 093 000 | 16 440 000 | 15 815 000 |
|
|
| Sum gjeld | 13 966 000 | 14 364 000 | 15 005 000 | 15 487 000 | 16 031 000 | 16 558 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Regnskapsanalyse | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Totalkapitalrentabilitet i % | 3,4% | 2,9% | 2,8% | 2,3% | 2,3% | |||
| Resultat av driften i % | 37,0% | 33,6% | 35,7% | 30,9% | 31,5% | 28,0% | ||
| Likviditetsgrad 1 | 8,9 | 12,8 | 12,8 | 9,8 | 10,1 | 9,3 | ||
| Egenkapitalandel i % | 58,4% | 56,6% | 54,4% | 52,5% | 50,6% | 48,9% | ||
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Lederlønninger | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Lønn daglig leder(e) | 0 | 0 | 0 | 0 | 38 000 | 0 |
Revisors anmerkninger
Kontaktinformasjon hentes fra offentlige registre og er ikke kvalitetssikret av Regnskapstall.no. Regnskapstall og offentlig juridisk informasjon hentes fra Brønnøysundregistrene. All informasjon er lagt ut i henhold til norsk lovverk. Ved feil på økonomisk eller juridisk informasjon kontakt Dun & Bradstreet Norway AS. Betalingsanmerkninger, rating og pant leveres av Experian, ved spørsmål kontakt Experian. For spørsmål rundt visning av informasjon kontakt Regnskapstall.no kundeservice .
