Ksm AS
Regnskap
| Resultatregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Sum driftsinntekter | 45 313 000 | 48 135 000 | 46 123 000 | 38 744 000 | 32 832 000 | 34 177 000 |
|
|
| Driftsresultat | -2 561 000 | 755 000 | 1 182 000 | -413 000 | -392 000 | 2 214 000 |
|
|
| Resultat før skatt | -2 850 000 | 617 000 | 1 097 000 | -233 000 | -479 000 | 2 169 000 |
|
|
| Årsresultat | -2 230 000 | 479 000 | 852 000 | -125 000 | -375 000 | 1 687 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Balanseregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
| Sum anleggsmidler | 4 444 000 | 3 714 000 | 1 467 000 | 1 999 000 | 2 993 000 | 3 149 000 |
|
|
| Sum omløpsmidler | 11 128 000 | 11 785 000 | 11 552 000 | 11 958 000 | 10 010 000 | 9 945 000 |
|
|
| Sum egenkapital | 4 195 000 | 6 424 000 | 5 945 000 | 5 093 000 | 5 218 000 | 5 594 000 |
|
|
| Sum gjeld | 11 378 000 | 9 075 000 | 7 074 000 | 8 863 000 | 7 784 000 | 7 501 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Regnskapsanalyse | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Totalkapitalrentabilitet i % | -15,8% | 5,8% | 9,0% | -0,8% | -2,9% | |||
| Resultat av driften i % | -5,7% | 1,6% | 2,6% | -1,1% | -1,2% | 6,5% | ||
| Likviditetsgrad 1 | 1,2 | 1,8 | 1,7 | 1,5 | 1,6 | 1,7 | ||
| Egenkapitalandel i % | 26,9% | 41,4% | 45,7% | 36,5% | 40,1% | 42,7% | ||
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Lederlønninger | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Lønn daglig leder(e) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 111 000 |
Revisors anmerkninger
Kontaktinformasjon hentes fra offentlige registre og er ikke kvalitetssikret av Regnskapstall.no. Regnskapstall og offentlig juridisk informasjon hentes fra Brønnøysundregistrene. All informasjon er lagt ut i henhold til norsk lovverk. Ved feil på økonomisk eller juridisk informasjon kontakt Dun & Bradstreet Norway AS. Betalingsanmerkninger, rating og pant leveres av Experian, ved spørsmål kontakt Experian. For spørsmål rundt visning av informasjon kontakt Regnskapstall.no kundeservice .
