Likvidert 08.12.2025 (avviklet uten konkurs)
Kph Holding AS
Regnskap
| Resultatregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Sum driftsinntekter | 0 | 0 | 0 | 10 918 000 | 13 336 000 | 10 325 000 |
|
|
| Driftsresultat | -34 000 | -41 000 | -48 000 | 2 004 000 | 3 419 000 | 1 671 000 |
|
|
| Resultat før skatt | -1 723 000 | 1 397 000 | 1 775 000 | 1 852 000 | 2 844 000 | 2 099 000 |
|
|
| Årsresultat | -1 723 000 | 1 397 000 | 1 775 000 | 1 394 000 | 2 088 000 | 1 882 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Balanseregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
| Sum anleggsmidler | 450 000 | 450 000 | 450 000 | 470 000 | 830 000 | 102 000 |
|
|
| Sum omløpsmidler | 3 822 000 | 7 046 000 | 5 649 000 | 6 234 000 | 6 050 000 | 4 209 000 |
|
|
| Sum egenkapital | 1 463 000 | 5 986 000 | 6 089 000 | 4 314 000 | 4 220 000 | 2 132 000 |
|
|
| Sum gjeld | 2 809 000 | 1 509 000 | 9 000 | 2 390 000 | 2 660 000 | 2 178 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Regnskapsanalyse | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Totalkapitalrentabilitet i % | 21,9% | 22,1% | 34,6% | 58,0% | 77,5% | |||
| Resultat av driften i % | 18,4% | 25,6% | 16,2% | |||||
| Likviditetsgrad 1 | 1,4 | 4,7 | 627,7 | 2,6 | 2,3 | 1,9 | ||
| Egenkapitalandel i % | 34,2% | 79,9% | 99,8% | 64,3% | 61,3% | 49,5% | ||
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Lederlønninger | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Lønn daglig leder(e) | 0 | 0 | 0 | 0 | 887 000 | 750 000 |
Revisors anmerkninger
Kontaktinformasjon hentes fra offentlige registre og er ikke kvalitetssikret av Regnskapstall.no. Regnskapstall og offentlig juridisk informasjon hentes fra Brønnøysundregistrene. All informasjon er lagt ut i henhold til norsk lovverk. Ved feil på økonomisk eller juridisk informasjon kontakt Dun & Bradstreet Norway AS. Betalingsanmerkninger, rating og pant leveres av Experian, ved spørsmål kontakt Experian. For spørsmål rundt visning av informasjon kontakt Regnskapstall.no kundeservice .
