Kongsvinger Hotell Eiendom AS
Regnskap
| Resultatregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Sum driftsinntekter | 2 204 000 | 2 838 000 | 3 344 000 | 5 177 000 | 2 186 000 | 2 186 000 |
|
|
| Driftsresultat | 812 000 | 1 620 000 | 1 955 000 | 3 965 000 | 1 226 000 | 1 045 000 |
|
|
| Resultat før skatt | -736 000 | 196 000 | 998 000 | 3 289 000 | 379 000 | 67 000 |
|
|
| Årsresultat | -574 000 | 153 000 | 778 000 | 3 312 000 | 379 000 | 67 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Balanseregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
| Sum anleggsmidler | 18 213 000 | 18 261 000 | 17 853 000 | 18 321 000 | 18 474 000 | 18 875 000 |
|
|
| Sum omløpsmidler | 4 043 000 | 5 450 000 | 6 409 000 | 5 360 000 | 664 000 | 119 000 |
|
|
| Sum egenkapital | 504 000 | 1 078 000 | 925 000 | -144 000 | -5 066 000 | -5 445 000 |
|
|
| Sum gjeld | 21 752 000 | 22 632 000 | 23 337 000 | 23 826 000 | 24 204 000 | 24 439 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Regnskapsanalyse | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Totalkapitalrentabilitet i % | 3,5% | 6,8% | 8,2% | 18,5% | 6,4% | |||
| Resultat av driften i % | 36,8% | 57,1% | 58,5% | 76,6% | 56,1% | 47,8% | ||
| Likviditetsgrad 1 | 29,1 | 31,0 | 51,7 | 47,0 | 5,4 | 0,3 | ||
| Egenkapitalandel i % | 2,3% | 4,5% | 3,8% | -0,6% | -26,5% | -28,7% | ||
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Lederlønninger | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Lønn daglig leder(e) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Revisors anmerkninger
Kontaktinformasjon hentes fra offentlige registre og er ikke kvalitetssikret av Regnskapstall.no. Regnskapstall og offentlig juridisk informasjon hentes fra Brønnøysundregistrene. All informasjon er lagt ut i henhold til norsk lovverk. Ved feil på økonomisk eller juridisk informasjon kontakt Dun & Bradstreet Norway AS. Betalingsanmerkninger, rating og pant leveres av Experian, ved spørsmål kontakt Experian. For spørsmål rundt visning av informasjon kontakt Regnskapstall.no kundeservice .
