Knive Gris AS
Regnskap
| Resultatregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Sum driftsinntekter | 29 838 000 | 26 654 000 | 25 469 000 | 20 930 000 | 17 859 000 | 16 453 000 |
|
|
| Driftsresultat | 512 000 | 3 343 000 | 5 873 000 | 3 015 000 | 1 343 000 | -949 000 |
|
|
| Resultat før skatt | 385 000 | 3 523 000 | 6 011 000 | 3 568 000 | 1 390 000 | -104 000 |
|
|
| Årsresultat | 299 000 | 2 747 000 | 4 687 000 | 2 893 000 | 1 082 000 | -82 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Balanseregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
| Sum anleggsmidler | 654 000 | 2 150 000 | 1 783 000 | 1 197 000 | 1 277 000 | 576 000 |
|
|
| Sum omløpsmidler | 11 274 000 | 9 667 000 | 12 284 000 | 8 287 000 | 5 158 000 | 5 752 000 |
|
|
| Sum egenkapital | 3 756 000 | 3 386 000 | 3 152 000 | 3 088 000 | 1 694 000 | 1 038 000 |
|
|
| Sum gjeld | 8 173 000 | 8 431 000 | 10 915 000 | 6 396 000 | 4 741 000 | 5 292 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Regnskapsanalyse | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Totalkapitalrentabilitet i % | 5,7% | 27,4% | 51,2% | 45,0% | 22,3% | |||
| Resultat av driften i % | 1,7% | 12,5% | 23,1% | 14,4% | 7,5% | -5,8% | ||
| Likviditetsgrad 1 | 1,5 | 1,2 | 1,2 | 1,4 | 1,4 | 2,1 | ||
| Egenkapitalandel i % | 31,5% | 28,7% | 22,4% | 32,6% | 26,3% | 16,4% | ||
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Lederlønninger | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Lønn daglig leder(e) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 126 000 |
Revisors anmerkninger
Kontaktinformasjon hentes fra offentlige registre og er ikke kvalitetssikret av Regnskapstall.no. Regnskapstall og offentlig juridisk informasjon hentes fra Brønnøysundregistrene. All informasjon er lagt ut i henhold til norsk lovverk. Ved feil på økonomisk eller juridisk informasjon kontakt Dun & Bradstreet Norway AS. Betalingsanmerkninger, rating og pant leveres av Experian, ved spørsmål kontakt Experian. For spørsmål rundt visning av informasjon kontakt Regnskapstall.no kundeservice .
