Likvidert 24.11.2022 (avviklet uten konkurs)
Kjerstins Catering AS
Regnskap
| Resultatregnskap | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | Graf | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Sum driftsinntekter | 408 000 | 697 000 | 1 187 000 | 1 311 000 | 1 942 000 | 2 584 000 |
|
|
| Driftsresultat | -18 000 | 52 000 | -22 000 | -61 000 | -133 000 | -52 000 |
|
|
| Resultat før skatt | -21 000 | 46 000 | -25 000 | -62 000 | -136 000 | -51 000 |
|
|
| Årsresultat | -16 000 | 36 000 | -20 000 | -50 000 | -105 000 | -39 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Balanseregnskap | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | Graf | |
| Sum anleggsmidler | 63 000 | 76 000 | 104 000 | 116 000 | 121 000 | 184 000 |
|
|
| Sum omløpsmidler | 545 000 | 534 000 | 561 000 | 486 000 | 494 000 | 664 000 |
|
|
| Sum egenkapital | 221 000 | 237 000 | 201 000 | 221 000 | 271 000 | 376 000 |
|
|
| Sum gjeld | 387 000 | 373 000 | 463 000 | 380 000 | 345 000 | 471 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Regnskapsanalyse | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | ||
| Totalkapitalrentabilitet i % | -3,0% | 8,3% | -3,5% | -9,9% | -18,2% | |||
| Resultat av driften i % | -4,4% | 7,5% | -1,9% | -4,7% | -6,8% | -2,0% | ||
| Likviditetsgrad 1 | 1,4 | 1,4 | 1,2 | 1,3 | 1,4 | 1,4 | ||
| Egenkapitalandel i % | 36,3% | 38,9% | 30,2% | 36,8% | 44,1% | 44,3% | ||
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Lederlønninger | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | ||
| Lønn daglig leder(e) | 165 000 | 264 000 | 496 000 | 516 000 | 485 000 | 546 000 |
Revisors anmerkninger
Kontaktinformasjon hentes fra offentlige registre og er ikke kvalitetssikret av Regnskapstall.no. Regnskapstall og offentlig juridisk informasjon hentes fra Brønnøysundregistrene. All informasjon er lagt ut i henhold til norsk lovverk. Ved feil på økonomisk eller juridisk informasjon kontakt Dun & Bradstreet Norway AS. Betalingsanmerkninger, rating og pant leveres av Experian, ved spørsmål kontakt Experian. For spørsmål rundt visning av informasjon kontakt Regnskapstall.no kundeservice .
