Joakim Burud Holding AS
Regnskap
| Resultatregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Sum driftsinntekter | 0 | 645 000 | 0 | 6 674 000 | 871 000 | 22 000 |
|
|
| Driftsresultat | -7 248 000 | 499 000 | -26 603 000 | 6 437 000 | 750 000 | -37 000 |
|
|
| Resultat før skatt | 18 105 000 | 913 000 | -10 383 000 | 46 669 000 | 816 000 | -55 000 |
|
|
| Årsresultat | 17 786 000 | 621 000 | -10 531 000 | 46 518 000 | 816 000 | -55 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Balanseregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
| Sum anleggsmidler | 147 539 000 | 141 423 000 | 141 423 000 | 39 937 000 | 24 937 000 | 51 900 000 |
|
|
| Sum omløpsmidler | 18 954 000 | 28 290 000 | 33 263 000 | 74 028 000 | 44 249 000 | 20 057 000 |
|
|
| Sum egenkapital | 154 822 000 | 141 136 000 | 170 215 000 | 58 260 000 | 57 743 000 | 61 927 000 |
|
|
| Sum gjeld | 11 670 000 | 28 577 000 | 4 472 000 | 55 706 000 | 11 444 000 | 10 030 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Regnskapsanalyse | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Totalkapitalrentabilitet i % | 11,1% | 0,6% | -6,9% | 51,3% | 1,3% | |||
| Resultat av driften i % | 77,4% | 96,4% | 86,1% | -168,2% | ||||
| Likviditetsgrad 1 | 11,3 | 1,0 | 102,0 | 2,5 | 8,8 | 2,0 | ||
| Egenkapitalandel i % | 93,0% | 83,2% | 97,4% | 51,1% | 83,5% | 86,1% | ||
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Lederlønninger | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Lønn daglig leder(e) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Revisors anmerkninger
Kontaktinformasjon hentes fra offentlige registre og er ikke kvalitetssikret av Regnskapstall.no. Regnskapstall og offentlig juridisk informasjon hentes fra Brønnøysundregistrene. All informasjon er lagt ut i henhold til norsk lovverk. Ved feil på økonomisk eller juridisk informasjon kontakt Dun & Bradstreet Norway AS. Betalingsanmerkninger, rating og pant leveres av Experian, ved spørsmål kontakt Experian. For spørsmål rundt visning av informasjon kontakt Regnskapstall.no kundeservice .
