HTH Kjøkken Namsos AS
Regnskap
| Resultatregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Sum driftsinntekter | 18 635 000 | 21 906 000 | 18 668 000 | 18 659 000 | 17 252 000 | 17 974 000 |
|
|
| Driftsresultat | 1 199 000 | 2 138 000 | 1 477 000 | 1 508 000 | 1 047 000 | 629 000 |
|
|
| Resultat før skatt | 1 145 000 | 2 082 000 | 1 427 000 | 1 459 000 | 994 000 | 561 000 |
|
|
| Årsresultat | 892 000 | 1 624 000 | 1 111 000 | 1 138 000 | 775 000 | 438 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Balanseregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
| Sum anleggsmidler | 203 000 | 231 000 | 171 000 | 205 000 | 236 000 | 271 000 |
|
|
| Sum omløpsmidler | 5 512 000 | 5 263 000 | 5 485 000 | 3 998 000 | 4 388 000 | 3 808 000 |
|
|
| Sum egenkapital | 3 489 000 | 3 587 000 | 1 963 000 | 3 182 000 | 2 795 000 | 2 320 000 |
|
|
| Sum gjeld | 2 225 000 | 1 906 000 | 3 693 000 | 1 021 000 | 1 830 000 | 1 759 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Regnskapsanalyse | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Totalkapitalrentabilitet i % | 21,5% | 38,4% | 30,0% | 34,2% | 24,1% | |||
| Resultat av driften i % | 6,4% | 9,8% | 7,9% | 8,1% | 6,1% | 3,5% | ||
| Likviditetsgrad 1 | 2,5 | 2,8 | 1,5 | 3,9 | 2,4 | 2,2 | ||
| Egenkapitalandel i % | 61,0% | 65,3% | 34,7% | 75,7% | 60,4% | 56,9% | ||
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Lederlønninger | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Lønn daglig leder(e) | 0 | 0 | 0 | 0 | 837 000 | 730 000 |
Revisors anmerkninger
Kontaktinformasjon hentes fra offentlige registre og er ikke kvalitetssikret av Regnskapstall.no. Regnskapstall og offentlig juridisk informasjon hentes fra Brønnøysundregistrene. All informasjon er lagt ut i henhold til norsk lovverk. Ved feil på økonomisk eller juridisk informasjon kontakt Dun & Bradstreet Norway AS. Betalingsanmerkninger, rating og pant leveres av Experian, ved spørsmål kontakt Experian. For spørsmål rundt visning av informasjon kontakt Regnskapstall.no kundeservice .
