HTH Kjøkken Arendal AS
Regnskap
| Resultatregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Sum driftsinntekter | 55 000 | 7 355 000 | 22 578 000 | 19 644 000 | 16 195 000 | 17 080 000 |
|
|
| Driftsresultat | -757 000 | -903 000 | -1 131 000 | -931 000 | 168 000 | -1 448 000 |
|
|
| Resultat før skatt | -756 000 | -923 000 | -1 227 000 | -1 019 000 | 78 000 | -1 572 000 |
|
|
| Årsresultat | -756 000 | -1 529 000 | -1 221 000 | -795 000 | 61 000 | -1 226 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Balanseregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
| Sum anleggsmidler | 0 | 0 | 970 000 | 1 026 000 | 901 000 | 996 000 |
|
|
| Sum omløpsmidler | 64 000 | 1 349 000 | 3 739 000 | 5 186 000 | 4 205 000 | 5 256 000 |
|
|
| Sum egenkapital | -123 000 | -2 494 000 | -965 000 | 256 000 | 772 000 | 711 000 |
|
|
| Sum gjeld | 187 000 | 3 843 000 | 5 675 000 | 5 957 000 | 4 334 000 | 5 541 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Regnskapsanalyse | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Totalkapitalrentabilitet i % | -103,6% | -29,5% | -20,6% | -16,3% | 3,0% | |||
| Resultat av driften i % | -1376,4% | -12,3% | -5,0% | -4,7% | 1,0% | -8,5% | ||
| Likviditetsgrad 1 | 0,3 | 0,4 | 0,7 | 0,9 | 1,0 | 1,0 | ||
| Egenkapitalandel i % | -192,2% | -184,9% | -20,5% | 4,1% | 15,1% | 11,4% | ||
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Lederlønninger | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Lønn daglig leder(e) | 0 | 0 | 0 | 522 000 | 127 000 | 120 000 |
Revisors anmerkninger
Kontaktinformasjon hentes fra offentlige registre og er ikke kvalitetssikret av Regnskapstall.no. Regnskapstall og offentlig juridisk informasjon hentes fra Brønnøysundregistrene. All informasjon er lagt ut i henhold til norsk lovverk. Ved feil på økonomisk eller juridisk informasjon kontakt Dun & Bradstreet Norway AS. Betalingsanmerkninger, rating og pant leveres av Experian, ved spørsmål kontakt Experian. For spørsmål rundt visning av informasjon kontakt Regnskapstall.no kundeservice .
