Hotelleiendom nord AS
Regnskap
| Resultatregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Sum driftsinntekter | 12 098 000 | 17 273 000 | 16 885 000 | 11 777 000 | 0 | 0 |
|
|
| Driftsresultat | 5 775 000 | 11 150 000 | 11 120 000 | 7 595 000 | -75 000 | -14 000 |
|
|
| Resultat før skatt | 3 144 000 | 8 156 000 | 9 815 000 | 3 641 000 | -74 000 | 29 000 |
|
|
| Årsresultat | 2 450 000 | 6 362 000 | 7 655 000 | 2 840 000 | -58 000 | 23 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Balanseregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
| Sum anleggsmidler | 151 572 000 | 156 600 000 | 161 438 000 | 166 721 000 | 153 477 000 | 54 543 000 |
|
|
| Sum omløpsmidler | 41 820 000 | 34 811 000 | 24 177 000 | 11 803 000 | 7 555 000 | 3 969 000 |
|
|
| Sum egenkapital | 26 543 000 | 24 093 000 | 20 460 000 | 12 805 000 | 9 965 000 | 10 023 000 |
|
|
| Sum gjeld | 166 849 000 | 167 318 000 | 165 154 000 | 165 719 000 | 151 067 000 | 48 489 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Regnskapsanalyse | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Totalkapitalrentabilitet i % | 6,4% | 8,6% | 8,2% | 4,5% | -0,1% | |||
| Resultat av driften i % | 47,7% | 64,6% | 65,9% | 64,5% | ||||
| Likviditetsgrad 1 | 29,7 | 13,5 | 11,0 | 2,4 | 0,1 | 0,2 | ||
| Egenkapitalandel i % | 13,7% | 12,6% | 11,0% | 7,2% | 6,2% | 17,1% | ||
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Lederlønninger | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Lønn daglig leder(e) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Revisors anmerkninger
Kontaktinformasjon hentes fra offentlige registre og er ikke kvalitetssikret av Regnskapstall.no. Regnskapstall og offentlig juridisk informasjon hentes fra Brønnøysundregistrene. All informasjon er lagt ut i henhold til norsk lovverk. Ved feil på økonomisk eller juridisk informasjon kontakt Dun & Bradstreet Norway AS. Betalingsanmerkninger, rating og pant leveres av Experian, ved spørsmål kontakt Experian. For spørsmål rundt visning av informasjon kontakt Regnskapstall.no kundeservice .
