Hotel Sverre AS
Regnskap
| Resultatregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Sum driftsinntekter | 15 394 000 | 12 238 000 | 19 232 000 | 10 055 000 | 8 804 000 | 11 229 000 |
|
|
| Driftsresultat | 276 000 | -707 000 | 3 615 000 | 91 000 | -2 708 000 | -1 200 000 |
|
|
| Resultat før skatt | 396 000 | -650 000 | 3 622 000 | 35 000 | -2 777 000 | -1 324 000 |
|
|
| Årsresultat | 309 000 | -509 000 | 2 825 000 | 27 000 | -2 166 000 | -1 033 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Balanseregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
| Sum anleggsmidler | 553 000 | 871 000 | 1 033 000 | 1 323 000 | 543 000 | 2 596 000 |
|
|
| Sum omløpsmidler | 7 547 000 | 6 013 000 | 7 075 000 | 2 796 000 | 1 978 000 | 2 008 000 |
|
|
| Sum egenkapital | 4 529 000 | 4 241 000 | 3 939 000 | 1 114 000 | 768 000 | 2 363 000 |
|
|
| Sum gjeld | 3 572 000 | 2 643 000 | 4 169 000 | 3 005 000 | 1 753 000 | 2 242 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Regnskapsanalyse | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Totalkapitalrentabilitet i % | 5,4% | -8,2% | 60,0% | 2,8% | -75,9% | |||
| Resultat av driften i % | 1,8% | -5,8% | 18,8% | 0,9% | -30,8% | -10,7% | ||
| Likviditetsgrad 1 | 2,1 | 2,3 | 1,7 | 0,9 | 1,1 | 0,9 | ||
| Egenkapitalandel i % | 55,9% | 61,6% | 48,6% | 27,0% | 30,5% | 51,3% | ||
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Lederlønninger | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Lønn daglig leder(e) | 0 | 0 | 0 | 0 | 456 000 | 569 000 |
Revisors anmerkninger
Kontaktinformasjon hentes fra offentlige registre og er ikke kvalitetssikret av Regnskapstall.no. Regnskapstall og offentlig juridisk informasjon hentes fra Brønnøysundregistrene. All informasjon er lagt ut i henhold til norsk lovverk. Ved feil på økonomisk eller juridisk informasjon kontakt Dun & Bradstreet Norway AS. Betalingsanmerkninger, rating og pant leveres av Experian, ved spørsmål kontakt Experian. For spørsmål rundt visning av informasjon kontakt Regnskapstall.no kundeservice .
