Hm Forvaltning AS
Regnskap
| Resultatregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Sum driftsinntekter | 515 000 | 458 000 | 402 000 | 429 000 | 419 000 | 419 000 |
|
|
| Driftsresultat | 266 000 | 193 000 | 174 000 | 199 000 | 164 000 | 230 000 |
|
|
| Resultat før skatt | 8 707 000 | 4 021 000 | 4 683 000 | 8 660 000 | 10 569 000 | 5 649 000 |
|
|
| Årsresultat | 8 560 000 | 3 935 000 | 4 632 000 | 8 597 000 | 10 565 000 | 5 649 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Balanseregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
| Sum anleggsmidler | 9 328 000 | 9 365 000 | 9 151 000 | 9 176 000 | 9 201 000 | 9 226 000 |
|
|
| Sum omløpsmidler | 22 724 000 | 18 065 000 | 19 275 000 | 18 617 000 | 14 031 000 | 8 550 000 |
|
|
| Sum egenkapital | 26 296 000 | 21 786 000 | 22 851 000 | 22 219 000 | 17 721 000 | 12 257 000 |
|
|
| Sum gjeld | 5 755 000 | 5 644 000 | 5 576 000 | 5 575 000 | 5 511 000 | 5 520 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Regnskapsanalyse | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Totalkapitalrentabilitet i % | 31,0% | 20,9% | 23,2% | 41,3% | 53,4% | |||
| Resultat av driften i % | 51,7% | 42,1% | 43,3% | 46,4% | 39,1% | 54,9% | ||
| Likviditetsgrad 1 | 94,3 | 158,5 | 310,9 | 305,2 | 2338,5 | |||
| Egenkapitalandel i % | 82,0% | 79,4% | 80,4% | 79,9% | 76,3% | 69,0% | ||
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Lederlønninger | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Lønn daglig leder(e) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Revisors anmerkninger
Kontaktinformasjon hentes fra offentlige registre og er ikke kvalitetssikret av Regnskapstall.no. Regnskapstall og offentlig juridisk informasjon hentes fra Brønnøysundregistrene. All informasjon er lagt ut i henhold til norsk lovverk. Ved feil på økonomisk eller juridisk informasjon kontakt Dun & Bradstreet Norway AS. Betalingsanmerkninger, rating og pant leveres av Experian, ved spørsmål kontakt Experian. For spørsmål rundt visning av informasjon kontakt Regnskapstall.no kundeservice .
