Heiasvingen 33 AS
Regnskap
| Resultatregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Sum driftsinntekter | 3 383 000 | 3 229 000 | 3 031 000 | 2 902 000 | 2 700 000 | 1 154 000 |
|
|
| Driftsresultat | 2 083 000 | 1 655 000 | 1 607 000 | 1 351 000 | 1 471 000 | 790 000 |
|
|
| Resultat før skatt | 1 418 000 | 986 000 | 941 000 | 1 319 000 | 1 454 000 | 337 000 |
|
|
| Årsresultat | 1 106 000 | 769 000 | 734 000 | 1 029 000 | 1 134 000 | 263 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Balanseregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
| Sum anleggsmidler | 18 690 000 | 19 678 000 | 20 735 000 | 21 873 000 | 30 063 000 | 25 450 000 |
|
|
| Sum omløpsmidler | 5 697 000 | 3 915 000 | 3 021 000 | 1 304 000 | 13 368 000 | 4 279 000 |
|
|
| Sum egenkapital | 8 134 000 | 8 347 000 | 8 541 000 | 8 730 000 | 7 750 000 | 6 616 000 |
|
|
| Sum gjeld | 16 253 000 | 15 246 000 | 15 214 000 | 14 447 000 | 35 682 000 | 23 112 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Regnskapsanalyse | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Totalkapitalrentabilitet i % | 8,7% | 7,0% | 6,8% | 4,1% | 4,1% | |||
| Resultat av driften i % | 61,6% | 51,3% | 53,0% | 46,6% | 54,5% | 68,5% | ||
| Likviditetsgrad 1 | 2,5 | 3,0 | 2,4 | 3,4 | 0,4 | 1,4 | ||
| Egenkapitalandel i % | 33,4% | 35,4% | 36,0% | 37,7% | 17,8% | 22,3% | ||
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Lederlønninger | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Lønn daglig leder(e) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Revisors anmerkninger
Kontaktinformasjon hentes fra offentlige registre og er ikke kvalitetssikret av Regnskapstall.no. Regnskapstall og offentlig juridisk informasjon hentes fra Brønnøysundregistrene. All informasjon er lagt ut i henhold til norsk lovverk. Ved feil på økonomisk eller juridisk informasjon kontakt Dun & Bradstreet Norway AS. Betalingsanmerkninger, rating og pant leveres av Experian, ved spørsmål kontakt Experian. For spørsmål rundt visning av informasjon kontakt Regnskapstall.no kundeservice .
