Hechla Årenga AS
Regnskap
| Resultatregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Sum driftsinntekter | 3 446 000 | 4 456 000 | 4 212 000 | 4 042 000 | 3 747 000 | 3 334 000 |
|
|
| Driftsresultat | 1 774 000 | 3 207 000 | 3 002 000 | 2 603 000 | 777 000 | -854 000 |
|
|
| Resultat før skatt | 203 000 | 1 908 000 | 1 976 000 | 1 975 000 | -26 000 | -1 813 000 |
|
|
| Årsresultat | 203 000 | 1 539 000 | 1 401 000 | 1 541 000 | -20 000 | -1 414 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Balanseregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
| Sum anleggsmidler | 27 628 000 | 23 135 000 | 23 909 000 | 24 924 000 | 25 728 000 | 26 750 000 |
|
|
| Sum omløpsmidler | 1 167 000 | 3 685 000 | 4 972 000 | 4 863 000 | 5 715 000 | 3 755 000 |
|
|
| Sum egenkapital | 3 027 000 | 2 824 000 | 2 429 000 | 1 528 000 | 591 000 | -851 000 |
|
|
| Sum gjeld | 25 768 000 | 23 995 000 | 26 452 000 | 28 259 000 | 30 852 000 | 31 356 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Regnskapsanalyse | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Totalkapitalrentabilitet i % | 6,7% | 11,7% | 10,2% | 8,5% | 2,5% | |||
| Resultat av driften i % | 51,5% | 72,0% | 71,3% | 64,4% | 20,7% | -25,6% | ||
| Likviditetsgrad 1 | 0,3 | 1,3 | 0,9 | 0,7 | 0,7 | 0,5 | ||
| Egenkapitalandel i % | 10,5% | 10,5% | 8,4% | 5,1% | 1,9% | -2,8% | ||
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Lederlønninger | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Lønn daglig leder(e) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Revisors anmerkninger
Kontaktinformasjon hentes fra offentlige registre og er ikke kvalitetssikret av Regnskapstall.no. Regnskapstall og offentlig juridisk informasjon hentes fra Brønnøysundregistrene. All informasjon er lagt ut i henhold til norsk lovverk. Ved feil på økonomisk eller juridisk informasjon kontakt Dun & Bradstreet Norway AS. Betalingsanmerkninger, rating og pant leveres av Experian, ved spørsmål kontakt Experian. For spørsmål rundt visning av informasjon kontakt Regnskapstall.no kundeservice .
